Heerenveen wint met 2-0 van Willem II

• 📰 NRC

Eredivisie: Sc Heerenveen heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de eredivisie thuis gewonnen van Willem II.

Woudenberg scoorde in de 22e minuut na een goede combinatie met Arjen van der Heide. Bochniewicz schoot in de 75e minuut raak op aangeven van Joey Veerman. Heerenveen had het betere van het spel en kreeg ook de beste kansen.

/  🏆 4. in NL

Harde klap voor Willem II, ploeg uit Tilburg verliest bij seizoenopening in HeerenveenWillem II is het seizoen slecht begonnen. Op bezoek bij sc Heerenveen ging de ploeg van trainer Adrie Koster met 2-0 onderuit. Lucas Woudenberg scoorde halverwege de eerste helft, een kwartier voor tijd viel de beslissing via een doelpunt van Pawel Bochniewicz. Wat viel er tijdens de verliespartij op aan de kant van de Tilburgse ploeg?
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Van Vleuten wint tweede etappe Giro RosaRonde van Italië: Van Vleuten, die zaterdag de roze trui pakte, moest tijdens de etappe op een van de steile gravelstroken even van haar fiets. Ze kon al snel weer verder en won.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »