• 📰 voetbalzonenl
  • 86 sec. here
  • News: 38%

Manchester United heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de subtop van de Premier League, mede door een fraaie goal van Mason Greenwood greenwood mufc

vanwege blessureleed ontbrak in de wedstrijdselectie: 3-0. United, waar Tahith Chong als invaller ruim tien minuten meedeed, heeft de vijfde plaats op de ranglijst door de overwinning overgenomen van Tottenham Hotspur; de achterstand op de nummer vier Chelsea bedraagt met nog elf competitiewedstrijden voor de boeg drie punten.

United gaf de 0-2 overwinning van afgelopen maandag op Chelsea zo een goed vervolg. De eerste kans van de wedstrijd was na drie minuten voetballen echter wel voor Watford: na een foutieve inspeelpass van Victor Lindelöf konmaar ternauwernood voorkomen dat Troy Deeney tot een schot op doel kwam. Het zwakke moment van Lindelöf schudde United wakker, want de formatie van Solskjaer nam de wedstrijd vervolgens vrijwel onmiddellijk stevig in handen.

Daniel James en Shaw kregen in het eerste halfuur kansen namens de thuisploeg, maar Ben Foster hield Watford met goed keeperswerk op de been. Diezelfde Foster was er op slag van rust echter wel verantwoordelijk voor dat de bezoekers toch met een nipte achterstand aan de thee moesten. De doelman vloerde Bruno Fernandes in de zestien, waarna de strafschop die volgde werd benut door de Portugese middenvelder zelf: 1-0.

Kort na de onderbreking dacht Watford op gelijke hoogte te komen. Deeney werkte van dichtbij binnen na een hoekschop, maar het doelpunt van de spits werd na raadpleging van de videoscheidsrechter afgekeurd, omdat teamgenoothands had gemaakt. Enkele minuten later volgde aan de overzijde de 2-0 van Anthony Martial: de Franse aanvaller verschalkte Foster vanbinnen de zestien met een vernuftige inzet.

Mason Greenwood zorgde een kwartier voor tijd voor de definitieve beslissing in de wedstrijd. Het toptalent zette de aanval zelf fraai op en schoot de bal vervolgens op aangeven van Fernandes verwoestend in de bovenhoek. Greenwood wordt in Engeland alom vergeleken met Robin van Persie en toonde met zijn doelpunt opnieuw de gelijkenissen aan met de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal.

/  🏆 16. in NL

Daphne van Ditshuizen uit Havelte naar finale van The VoiceDaphne van Ditshuizen uit Havelte heeft de finale gehaald van het RTL 4-programma The Voice of Holland.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Start van de lente is één van de vroegste ooit: 35 dagen eerderDoor de extreem warme winter loopt de ontwikkeling van planten vijf weken voor op de gemiddelde ontwikkeling van vijftig jaar geleden. Volgens mij bloeien de krokussen altijd in februari Krokusvakantie 😂😂😂 De wilg loopt uit, hortensia, sering, clematis, de narcissen bloeien. Mn tuin is al aardig groen
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Sjef van Creij in tranen tijdens ode van 'zijn' ZandhazendurpDe Hannus d’n Heiboer Trofee in Zandhazendurp (Rosmalen) is naar Sjef van Creij gegaan, en die hield het niet droog toen hem de trofee op de markt in Rosmalen werd uitgereikt. De prins noemde het een 'eer en genoegen' om de trofee te overhandigen, waarna de tranen begonnen te rollen. 'De waardering, dat betekent veel voor mij', zei hij tijdens de uitreiking.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Mister Arsenal: Van alcoholistische gevangenisklant naar weldoenerDE OMSCHAKELING | Voormalig Arsenal-aanvoerder Tony Adams wist de alcohol te verslaan en doet nu heel nobel werk premierleague epl england tonyadams adams arsenal arsenalfc afc gunners
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »