• 7 min. at publisher
  • News: 33%

Sport Nieuws

Go Ahead,Almere City,Gelijkspel

Go Ahead en Almere City hebben zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld in De Adelaarshorst. Beide doelpunten vielen voor rust.

en Almere City hebben zondagmiddag, terwijl zich in Rotterdam een bizarre Klassieker afspeelde, met 1-1 gelijkgespeeld. Allebei de doelpunten in De Adelaarshorst vielen voor rust. Go Ahead trekt dit seizoen vaak aan het langste eind in eigen huis. Ook tegen het altijd stugge Almere begonnen de Deventenaren uitstekend. Al na 11 minuten spelen lag de bal in het net. Oliver Edvardsen kreeg de bal voor zijn voeten uit de rebound, en vond het net.

De Go Ahead-vreugde was van korte duur, want twaalf minuten later stond het alweer 1-1. Spits Thomas Robinet sprong hoger dan de rest en knikte de bal keurig in de lange hoek.Na rust gebeurde er niet al te veel meer. Go Ahead zette wel aan, maar Almere bood dapper weerstand en mocht zich op een gegeven moment zelfs de betere ploeg noemen. Go Ahead leek in de slotfase nog even een strafschop te krijgen, maar arbiter Bas Nijhuis besloot anders.

Gescoord werd er niet meer, waardoor Go Ahead directe concurrent NEC uit ziet lopen in de strijd om de vijfde plek. Almere blijft twaalfde.Terug

Go Ahead Almere City Gelijkspel De Adelaarshorst Doelpunten

/  🏆 20. in NL

Almere City gelijkgespeeld tegen Go Ahead EaglesAlmere City heeft voor de zesde keer op rij gelijkgespeeld in de eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor maakte tegen Go Ahead Eagles in Deventer aanspraak op de overwinning, maar bleef steken op 1-1.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Zesde gelijkspel op rij voor Almere City: 1-1 bij Go Ahead EaglesIn De Adelaarshorst eindigt het duel tussen Go Ahead Eagles en Almere City in 1-1. De doelpunten komen van Oliver Edvardsen en Thomas Robinet.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Nijhuis gaat niet mee met de VAR: Go Ahead speelt gelijk tegen Almere CityGo Ahead Eagles is er niet in geslaagd om op twee punten van nummer vijf NEC te komen. De Deventenaren kwamen in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Almere City, dat in de eerste helft naliet om een (ruime) voorsprong te pakken. Oliver Edvardsen zette Kowet vroeg op voorsprong, Thomas Robinet zorgde al snel voor de gelijkmaker.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Go Ahead bijt zich stuk op Almere en ziet NEC uitlopen in strijd om vijfde plekGo Ahead Eagles en Almere City hebben zondagmiddag, terwijl zich in Rotterdam een bizarre Klassieker afspeelde, met 1-1 gelijkgespeeld. Allebei de doelpunten in De Adelaarshorst vielen voor rust.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

VZ Kort: Almere City vraagt bij gemeente toestemming voor stadionuitbreidingIn VZ Kort houdt Voetbalzone je op de hoogte van alle nieuwtjes in de (inter)nationale voetbalwereld.