Giménez al op tien doelpunten bij simpel winnend Feyenoord

• 📰 VI_nl
  • 92 sec. here
  • News: 40%

Go Ahead was gewaarschuwd voor de openingsfase. In de laatste twee thuiswedstrijden in de Eredivisie lukte het Feyenoord om drie keer te scoren in de eerste twintig minuten.

Het team van Arne Slot had voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead zelfs tien van zijn 23 Eredivisie-goals in dit seizoen in het eerste halfuur gemaakt. Des te knapper was het dat de bezoekers uit Deventer de eerste dertig minuten schadevrij doorkwamen. Buiten kansrijke momenten met Santiago Giménez en Calvin Stengs was Feyenoord uitstekend in bedwang gehouden in De Kuip, waar op indrukwekkende wijze werd stilgestaan bij de trieste gebeurtenissen van eerder deze week in Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.De thuisploeg leek in de fase voor rust te versnellen. Giménez liet een grote kopkans uit een geweldige voorzet van Igor Paixão liggen en vroeg een minuut later tevergeefs om een strafschop nadat hij de bal niet onder controle kon houden in het strafschopgebied. Het was Yankuba Minteh die de score in de 42ste minuut dacht te openen.

In de eerste minuut van de extra tijd van de eerste helft bezweek Go Ahead alsnog onder de druk. Lutsharel Geertruida speelde Minteh strak in, waarna de huurling van Newcastle United al dribbelend op zoek ging naar ruimte voor een schot. De negentienjarige aanvaller dribbelde in het strafschopgebied zo om Go Ahead-verdediger Nauber heen en klopte Jeffrey de Lange van dichtbij: 1-0.Feyenoord bleef na die treffer dominant en liep vroeg in de tweede helft al uit naar een ruimere voorsprong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Bij de zevende doelpoging was het eindelijk raak voor de o zo gretige doelpuntenmaker. Na een pass van Stengs scoorde Giménez uit de draai: 3-0. Voor de Feyenoorder was dat al zijn tiende competitiedoelpunt van het seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Go Ahead redde de eer via invaller Sylla Sow. Hij creëerde in duel met zowel David Hancko als Gernot Trauner knap ruimte voor een schot en klopte Timon Wellenreuther in de verre hoek: 3-1. Die treffer was niet genoeg om de spanning terug te brengen in De Kuip.

/  🏆 6. in NL

Giménez nog gewilder: ook Dortmund denkt aan Feyenoord-spitsLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

De drie goals van Feyenoord-spits Giménez tegen AjaxDe Mexicaan neemt drie goals voor zijn rekening in de met 4-0 gewonnen Klassieker in de Arena, die over twee dagen werd gespeeld.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Giménez en Timber bewijzen Slot zijn gelijk bij FeyenoordLees meer

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot hakt knoop door over Giménez en UedaLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot maakt keuze over Ueda en GimenezFeyenoord gaat zaterdag proberen om de historische Klassieker van zondag en woensdag een vervolg te geven. In eigen huis komt Go Ahead Eagles op bezoek. Arne Slot lijkt na de galashow tegen Ajax dan ook geen reden te zien tot wisselen in zijn opstelling.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »