Giakoumakis vertolkt absolute heldenrol bij VVV in doelpuntenfestijn

• 📰 voetbalzonenl
  • 48 sec. here
  • News: 22%

Giakoumakis vertolkt absolute heldenrol bij VVV in doelpuntenfestijn tegen FC Emmen eredivisie emmvvv

hebben zondag voor een spectaculair duel gezorgd op De Oude Meerdijk. De thuisspelende ploeg leek met een 2-0 voorsprong op weg naar een overwinning in de eerste speelronde van de Eredivisie, maar veerkracht bezorgde VVV alsnog een zeer fraaie zege: 3-5. Aanvaller Giorgos Giakoumakis was met een hattrick na rust de uitblinker aan de zijde van de Limburgse club.

FC Emmen opende de score na vier minuten spelen en vier minuten na rust was het wederom raak voor de thuisclub. Kolar trok vanaf links naar binnen en schoot de bal van net buiten het strafschopgebied onberispelijk in de korte hoek. De euforie bij FC Emmen was evenwel snel verdwenen. Een lage voorzet werd bij de tweede paal binnengewerkt door Giakoumakis. Een handsbal van Michael Chacon, geconstateerd door de VAR, bracht de thuisploeg verder in de problemen.

Het werd zelfs nog erger toen Giakoumakis op links was doorgebroken in de 71ste minuut en doelman Dennis Telgenkamp verschalkte met een bekeken lobje in de hoek. Het doelpunt van de topschutter uit Griekenland leek voldoende voor de zege, maar Laursen had vijf minuten later andere plannen. Uit een hoekschop van Miguel Araujo tikte de Deen de bal uiteindelijk met een hakje over de doellijn. In de negentigste minuut was er alsnog diepe teleurstelling bij FC Emmen.

/  🏆 16. in NL

FOX-analisten zien één absolute uitblinker bij Feyenoord naast BerghuisDe analisten van FOX Sports waren na afloop van PEC Zwolle - Feyenoord (0-2) erg te spreken over doelman Justin Bijlow van de Rotterdammers
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Lezers over gedoe bij testen: lang wachten op uitslag, toch rustig bij teststratenLange wachttijden, het coronanummer dat slecht te bereiken is en bomvolle teststraten. We hebben het deze week vaak gehoord: de GGD's hebben het druk. Wij vroegen onze lezers tegen welke problemen ze aanlopen bij het doen van een coronatest.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Schmidt wijst aanvoerder aan bij PSV en legt zich neer bij vertrekDenzel Dumfries blijft aanvoerder van PSV, terwijl trainer Roger Schmidt zich lijkt neer te leggen bij een vertrek van Sam Lammers gropsv psv

Snelheidsduivel rijdt 209 km per uur op Fries dijkjeDe bestuurder moest zijn auto en rijbewijs inleveren bij de politie.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »