Fortuna stopt matige reeks tegen FC Emmen na razendsnel eigen doelpunt

• 📰 voetbalzonenl
  • 22 sec. here

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond de derde overwinning van het nieuwe kalenderjaar geboekt foremm

. Alexei Kosolev voorkwam in de tiende minuut dat de Emmenaren al snel op gelijke hoogte kwamen. De doelman tikte een goede kopbal van Michael de Leeuw met een dito redding tegen de lat.

Een cruciale ingreep van Kosolev, daar Fortuna in de achttiende minuut de voordelige marge vergrootte. Na voorbereidend werk van Andrija Novakovich met het hoofd schoof Lisandro Semedo het leer voorbij Scherpen: 2-0. Het betekende voor de aanvaller zijn eerste treffer sinds 7 oktober 2018, toen FC Emmen ook de tegenstander was. De bezoekers snakten naar de rust, maar Fortuna sloeg in de extra tijd nog een derde keer toe.

/  🏆 16. in NL

FC Emmen knokt zich naar resultaat in enerverend duel met HeraclesFC Emmen heeft uiteindelijk toch een resultaat weten te boeken emmher
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen al vroeg achter tegen HeraclesFC Emmen - Heracles is een duel tussen de nummers 16 en 7 van de eredivisie. Heracles heeft 35 punten uit 24 duels, terwijl Emmen er 24 heeft.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Emmen beloont succestrainer Lukkien met nieuw contractLees verder

Ajax praat met FC Emmen-doelman Scherpen: ‘Alles ligt nog open’Ajax heeft interesse in de negentienjarige Kjell Scherpen, al zijn de Amsterdammers nog niet officieel in gesprek met FC Emmen ajax scherpen fcemmen Echt flikker op man, die kerel kan niet eens een bal vangen. Al schiet Nouri hem.

FC Emmen meldt kort na contractverlenging Lukkien weer goed nieuwsOFFICIEEL! Michael Chacón blijft bij FC Emmen! chacón fcemmen

FC Utrecht blijft ook vijfde thuisduel op rij zonder overwinningFC Utrecht en FC Groningen komen niet verder dan een 0-0 gelijkspel fcutrecht fcgroningen utrgro

'De Bossche Jack van Gelder' kan radiopassie combineren met FC Den BoschWeek in week uit reist het team van FC Den Bosch Media de club achterna. In Den Bosch of in Leeuwarden, het maakt niet uit. Ze hebben alles over voor hun club. “Ik kan me identificeren met FC Den Bosch, de supporters en alles eromheen.”
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Wedstrijd TOP Oss-FC Twente tijdelijk gestaakt nadat Osse fans zich laten gaanFans van TOP Oss hebben zich van hun slechte kant laten zien tijdens de wedstrijd van hun club tegen FC Twente. Na de 0-2 van de bezoekers zorgden de supporters voor grote onrust achter het doel van de Tukkers. De wedstrijd werd tijdelijk gestaakt door arbiter Allard Lindhout. Zielig Triest Droevig Belachelijk doesffnormaaljoh

FC Twente vier dubbelfeest na gestaakte wedstrijd tegen TOP OssFC Twente heeft vrijdagavond zo goed als zeker beslag gelegd op de derde periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie fctwente kkd