Fortuna boekt ruime zege door een helft te wervelen tegen Heracles

• 📰 NOSsport
  • 17 sec. here
  • News: 10%

Mede dankzij een uitstekende en zeer doeltreffende eerste helft heeft Fortuna Sittard een eenvoudige 4-1 thuiszege behaald op Heracles Almelo. In Sittard stond het na 45 minuten spelen al 4-0 voor de Limburgers, die door de winst klimmen naar de negende plaats in de eredivisie. Heracles zakt naar de elfde plaats. De grote nederlaag maakt de cijfers van de Almeloërs alleen nog maar pijnlijker.

Met de wedstrijd van vandaag heeft Heracles nu vijftien tegengoals gehad in vijf wedstrijden, zonder zelf een keer het doel te vinden. Het verdedigend onthutsend zwakke Heracles zag de jarige Rodrigo Guth de Almeloërs al na vijf minuten met een rake kopbal uit een hoekschop op een 1-0 achterstand trakteren.

/  🏆 12. in NL

Fortuna Sittard beëindigt belabberde reeks met galavoorstelling tegen HeraclesFortuna Sittard heeft vrijdag voor het eerst in bijna twee maanden een Eredivisie-wedstrijd gewonnen. De Limburgers veegden de vloer aan met Heracles Almelo (4-1), waarbij het thuispubliek met name in de eerste helft vermaakt werd.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Fortuna boekt ruime zege door een helft te wervelen tegen HeraclesNog voor rust wordt in Sittard het verschil gemaakt: 4-1. De Limburgers scoren vier keer en klimmen naar de negende plek in de eredivisie.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Trotse Bosz na 'vechtwedstrijd' PSV: 'Zijn er nog lang niet, maar doen weer mee'PSV koos in het Champions League-duel met Lens sneller de lange bal dan het gewend is te doen in Nederland. 'Maar het moest vandaag.'

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Anderen gaan ervandoor met CDA-verhaal, maar Bontenbal ziet nog kansenIs er nog een toekomst voor het CDA? Partijen als NSC en BBB lijken het CDA-verhaal veel beter te verkopen. Ook boeren en jongeren stappen over.

Arsenal verslaat Sevilla en is nog één zege verwijderd van groepswinstArsenal heeft in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League geen fout gemaakt. In eigen huis was de ploeg van Mikel Arteta dankzij doelpunten van Leandro Trossard Bukayo Saka te sterk voor Sevilla: 2-0.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »