Feyenoord opent Champions League-seizoen op heerlijke wijze

• 📰 VI_nl
  • 73 sec. here
  • News: 33%

In de tweede helft was het weer een gelijke strijd, tot Celtic in een paar minuten tijd opeens met negen man kwam te staan.

Eerst ging Gustaf Lagerbielke in de fout door Paixão naar de grond te trekken, wat resulteerde in een penalty voor Feyenoord en een tweede gele kaart voor de Zweedse verdediger. Paixão ging zelf achter de bal staan, maar miste. Kort daarna ging invaller Odin Holm over de schreef met een stevige tackle op Mats Wieffer, wat hem ook op rood kwam te staan.

Zo schoot Celtic zichzelf in de voet, maar bleef het in leven door de gemiste strafschop van Paixão. Twintig minuten voor tijd leek de 2-0 te vallen via Lutsharel Geertruida, de definitieve beslissing bleef echter uit omdat de rechtsback buitenspel stond. Het bleek uitstel van executie. Enkele minuten later schoot invaller Alireza Jahanbakhsh namelijk kiezelhard raak voor de 2-0 en er ging geen streep door die treffer.

Zo kon Feyenoord de wedstrijd met een riante voorsprong en twee man meer binnen de lijnen simpel uitspelen voor de eerste Europese overwinning van het seizoen. Die overwinning leek in de slotfase ruimer te worden, maar ook Ondrej Lingr zag een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Grote smet op de vreugde was het uitvallen van Ivanusec, die een zware enkelblessure leek op te lopen en in de slotfase per brancard van het veld moest.

Begin oktober is de volgende Europese wedstrijd voor Feyenoord. Dan wacht een uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Feyenoord is voorlopig koploper in Groep E van de Champions League, omdat Atlético Madrid en Lazio gelijkspeelden. Na de Europese avond kan voor Feyenoord het vizier op Ajax, dat zondag de tegenstander is in de eerste Klassieker van het seizoen.De 1-0 en 2-0 van Feyenoord

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

/  🏆 6. in NL

Start Feyenoord het Champions League-avontuur met winst?Lees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Feyenoord na zes jaar in Champions League: pak 100x je inleg voor zege op Celtic!ADVERTORIAL - Feyenoord begint voor het eerst in zes jaar weer aan de Champions League-campagne en treft Celtic in De Kuip. De ploeg van Arne Slot scoorde maar liefst zeventien keer in de afgelopen drie wedstrijden en zal de Schotten met een goed gevoel ontvangen. Bookmaker JACKS.NL pakt uit: ontvang 100x je inleg bij een zege van Feyenoord op Celtic!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Sneijder over Champions League-kansen Feyenoord: 'In deze poule, zeker wel'Aan de tafel van Veronica Offside is men lovend over Feyenoord, dat de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie met ruime cijfers won. Ook met de Champions League in het vooruitzicht hebben Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde vertrouwen in de ploeg van Arne Slot.

Vermoedelijke XI Feyenoord: zo gaat Slot debuteren in de Champions LeagueLees verder

Feyenoord-fans doen opvallende oproep in aanloop naar Champions League-startLees verder