Feyenoord op gelijke hoogte in Heerenveen • Lammers maakt 1-0 voor Utrecht tegen NEC

• 📰 NOS
  • 45 sec. here
  • News: 21%

In dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met straks Sparta-Ajax (16.45 uur) en vanavond PSV-FC Twente,

Lammers doet het! De goede start van de tweede helft van FC Utrecht wordt verzilverd. De assist is mooier dan het doelpunt. El Karouani bedient Lammers met een afgemeten voorzet.Daar is hij dan toch. Sahraoui begon voor straf op de bank, maar mag nu invallen. Kan de laatkomer het Feyenoord nog lastiger maken?Feyenoord weet dat er in de tweede helft nog een tandje bij moet. De verrassende tegengoal werd voor rust goedgemaakt, nu zoeken de Rotterdammers naar de voorsprong in Heerenveen.

Verdonk schiet met zijn linker richting de korte kruising, Barkas strekt zich en tikt de bal maar net uit de hoek. Eerste schot op doel deze wedstrijd, geen doelpunt.FC Utrecht en NEC hebben nog geen kans gecreëerd. NEC-verdediger Nuytinck krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd voor een overtreding op Bozdogan.Die zag niemand aankomen! Zeker Wellenreuther niet.

Het is de 23ste goal van de AZ-spits in de eredivisie, daarmee gaat hij nu alleen aan kop op de topscorerslijst.Pavlidis rondt met overtuiging af nadat hij zijn tegenstander heeft uitgekapt. Maar de vlag gaat omhoog, de Griekse topscorer van AZ stond buitenspel. De VAR trekt voor de zekerheid nog lijnen, maar het oordeel van de grensrechter was correct: geen doelpunt.FC Volendam geeft echt nog niet op. Na de rust gaat 'het andere Oranje' vrijuit in de aanval en dat levert kansen op.

/  🏆 5. in NL

Feyenoord op gelijke hoogte in Heerenveen • Lammers maakt 1-0 voor Utrecht tegen NECIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met straks Sparta-Ajax (16.45 uur) en vanavond PSV-FC Twente,
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Feyenoord kan nog niet beschikken over Stengs en Bijlow tegen HeerenveenIvanusec kreeg vorige week een kans in de basis tegen Heracles Almelo (3-0) en gaf onder meer een assist. Hoewel Paixão het als invaller ook goed deed met een doelpunt, neemt de Braziliaan waarschijnlijk weer op de bank plaats. Yankuba Minteh is opnieuw de rechtsbuiten, Santiago Gimenez staat in de spits.Doordat Calvin Stengs nog ontbreekt, vormen Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Quinten Timber weer het middenveld. Die laatste werd vrijdag voor het eerst opgeroepen voorNaast Stengs kan Feyenoord tegen Heerenveen nog niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo. Thomas van den Belt keert wel terug in de selectie.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Igor Paixão ook in Heerenveen wisselspelerFeyenoord-trainer Arne Slot voert zondagmiddag vermoedelijk geen wijzigingen door in zijn opstelling voor het duel met sc Heerenveen. De Rotterdammers versloegen Heracles Almelo vorig weekend op overtuigende wijze (3-0) en dus is er in principe geen reden voor Slot om wijzigingen door te voeren.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Twee goals in twee minuten: NEC verslaat Heerenveen • Vanavond Feyenoord-HeraclesIn dit liveblog alles over de volle eredivisiezondag, met onder meer AZ, Feyenoord en Ajax in actie.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

NEC is na prima tweede helft tegen Heerenveen één punt verwijderd van AjaxNEC heeft zondag de goede lijn van de laatste weken doorgetrokken. De ploeg van trainer Rogier Meijer scoorde na rust tweemaal razendsnel achter elkaar en won zo van sc Heerenveen: 2-0. Koki Ogawa en Rober González waren de doelpuntenmakers in De Goffert. Grote tegenvaller voor de Nijmegenaren is het geblesseerd uitvallen van Tjaronn Chery.

LIVE: bekerfinalist NEC kan tegen Heerenveen grote stap zetten richting play-offsNEC en sc Heerenveen zijn volop in de race voor deelname aan de play-offs om Europees voetbal en staan zondag tegenover elkaar in Nijmegen. De bekerfinalist koestert momenteel een voorsprong van vijf punten op de Friezen. Volg de wedstrijd in onze live-omgeving.