Feyenoord-coach Slot trots op 'historische' 0-4 • Steijn hoopt op rust bij Ajax

• 📰 NOSsport
  • 49 sec. here
  • News: 23%

In dit liveblog houden we je op de hoogte over het restant van Ajax-Feyenoord. Er staan nog 35 minuten op de klok bij een 0-3 tussenstand.

Steijn wil rust bij Ajax

"Met een extra spits hebben we geprobeerd het om te draaien, maar binnen een paar minuten is die binnen." Bij de tegengoal zag hij het opnieuw misgaan in de Ajax-defensie. "De 0-4 is drie tegen een, dan moet je of het duel winnen of de bal uittrappen. Dat ging er in mijn ogen fout." Slot kroop in het hoofd van de tegenstander. "Wat zou ik zelf doen? Vol op de aanval spelen. Dus daar hebben wij ons op voorbereid. Natuurlijk wil je ook kijken wat er te halen is. Maar het allerbelangrijkste als je 3-0 voorstaat is dat je niets meer weggeeft.""Geen één speler wil zulke wedstrijden op de mat leggen", zegt Steven Berghuis na het uitspelen van de Klassieker.

Giménez wordt flink geraakt bij een aanval van Feyenoord. Het spel gaat door en Igor Paixão krijgt de bal voor zijn voeten. Hij ziet Ajax-doelman Gorter ver voor zijn doel staan er probeert het in één keer. Net over.

/  🏆 12. in NL

Feyenoord-coach Slot trots op 'historische' 0-4 • Steijn hoopt op rust bij AjaxIn dit liveblog houden we je op de hoogte over het restant van Ajax-Feyenoord. Er staan nog 35 minuten op de klok bij een 0-3 tussenstand.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Feyenoord wint ook restant klassieker in lege Arena • Steijn hoopt op rust bij AjaxIn dit liveblog houden we je op de hoogte over het restant van Ajax-Feyenoord. Er staan nog 35 minuten op de klok bij een 0-3 tussenstand.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

LIVE: Ajax en Feyenoord spelen restant Klassieker, Steijn heeft plan klaar liggenFeyenoord moet woensdagmiddag een 0-3 voorsprong tegen Ajax zien vast te houden. De Klassieker, die afgelopen zondag in minuut 55 definitief gestaakt werd, wordt om 14.00 uur in een lege Johan Cruijff Arena afgewerkt. In het liveblog van VoetbalPrimeur mis je niets!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Ajax-Feyenoord woensdag zonder publiek uitgespeeld, Ajax overweegt juridische stappenHet restant van de zondagmiddag bij een 0-3 stand gestaakte wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord zal woensdagmiddag worden uitgespeeld. Dat heeft voetbalbond KNVB besloten.