FC Twente geeft zege op Ajax geen gevolg en lijdt voor het eerst puntenverlies

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 21 sec. here

FC Twente heeft voor het eerst dit Eredivisie-seizoen puntenverlies geleden. Op bezoek bij RKC Waalwijk gingen de Tukkers in de slotfase kopje onder: 1-0.

Na dat moment nam Twente het initiatief in handen. Stem Steijn kreeg een goede kans, waarna de Tukkers opnieuw het aluminium raakte. Ditmaal was het Steijn, die op aangeven van Manfred Ugalde de paal raakte. Vroeg in de tweede helft voerde Oosting een dubbele wissel door en bracht hij Mitchell van Bergen en Ricky van Wolfswinkel.Ondanks de frisse impulsen kreeg Twente niet wat de ploeg wenste. Op een paar speldenprikjes na kwam Twente niet meer in de buurt van RKC-doelman Etienne Vaessen.

Filip Stevanovic tekende in minuut 89 voor de enige treffer van de wedstrijd. Bij het vieren van het doelpunt werd vreugdebier op het veld gegooid, waardoor het duel nog vijftien minuten werd stilgelegd. Na de hervatting wist Twente de gelijkmaker niet meer te realiseren. Op de ranglijst zakt Twente naar plek drie. Met dertien punten staat de ploeg van Oosting twee punten achter koplopers PSV en AZ.

/  🏆 20. in NL

FC Twente laat zich verrassen door RKC en is foutloze status in Eredivisie kwijtFC Twente heeft zondag de eerste nederlaag van het seizoen geleden in de Eredivisie. Trainer Joseph Oosting zag zijn ploeg uitgerekend tegen zijn oude club RKC Waalwijk met 1-0 verliezen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Twente wil droomstart van competitie vervolg geven tegen spartelend RKC WaalwijkJoseph Oosting neemt het zondag met zijn nieuwe ploeg FC Twente op tegen zijn oude werkgever, RKC Waalwijk. De Tukkers zijn geweldig begonnen aan de competitie en kunnen met een overwinning in Noord-Brabant zelfs de top drie in de Eredivisie binnendringen. RKC Waalwijk is een stuk minder gestart aan de competitie en hoopt met een overwinning de degradatiestreep van zich af te houden.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

- Live: RKC Waalwijk - FC Twente, Zondag 24 september 2023De complete wedstrijdpagina van RKC Waalwijk tegen FC Twente (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Wéér gaat het fout: RKC Waalwijk - FC Twente stilgelegd door vreugdebierNiet alleen in de Johan Cruijff Arena gaat het deze zondag mis. Het duel tussen RKC Waalwijk en FC Twente is stilgelegd door scheidsrechter Joey Kooij, nadat fans van de thuisploeg bekertjes bier op het veld gooiden.

VI Live: RKC doet FC Twente pijn, duel wordt direct na goal stilgelegdLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

RKC stunt: Twente verliest foutloze status en grijpt naast clubrecordLees meer