FC Groningen overtuigt direct, spektakel in slot Cambuur tegen Emmen

• 📰 VI_nl
  • 11 sec. here
  • News: 8%

De eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie heeft één winnende Eredivisie-degradant opgeleverd.

FC Groningen heeft het eerste duel na de degradatie winnend afgesloten. De ploeg van Dick Lukkien was een maatje te groot voor Jong Ajax en vooral de standaardsituaties hielpen Groningen op weg. Na een goed halfuur kwam Groningen op voorsprong door een rake kopbal van Marco Rente uit een hoekschop van Laros Duarte. Hoewel Groningen de bal veel aan de tegenstander liet, creëerde het wel degelijk de grootste kansen.opnieuw trefzeker uit een hoekschop.

Vijf minuten voor tijd redde Christian Rasmussen de eer voor Jong Ajax met een fraaie volley. Het slotakkoord kwam echter van Johan Hove. De invaller schoot in minuut 95 de 4-1 op het scorebord.

/  🏆 6. in NL

FC Groningen begint overtuigend aan KKD-seizoen, spektakel bij Cambuur-EmmenFC Groningen heeft vrijdag de eerste wedstrijd van het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen gewonnen. De ploeg van Dick Lukkien won in eigen huis met 4-1 van Jong Ajax. SC Cambuur pakte in extremis een punt tegen mededegradant FC Emmen: 2-2.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Groningen-Jong Ajax en Cambuur-Emmen stilgelegd na gooien bekers op veldDe wedstrijd tussen FC Groningen en Jong Ajax vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie is tien minuten stilgelegd omdat het publiek voorwerpen op het veld gooide. Ook SC Cambuur-FC Emmen werd korte tijd onderbroken vanwege bekers op het veld.

Vitesse maakt gelijk tegen Volendam • Wedstrijden Cambuur en Groningen stilgelegdMassale opstootjes, de koppen tegen elkaar of vechtpartijen. De Nederlandse scheidsrechters willen het niet meer zien 🚫 Vrijdagavond trappen FC Volendam en Vitesse het nieuwe eredivisieseizoen af. En daar geldt: ‘Meer voetbal, minder toneel.’ Meer →
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

De Roger Milla van Friesland: hoe Mark Mboua verliefd werd op CambuurHij kwam als onbekende naar SC Cambuur, werd er in korte tijd razend populair, maar zijn roem verging mogelijk nog sneller. Het verhaal van Marc Bouma Mboua, eendagsvlieg door domme pech.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

In Leeuwarden verricht Sofie (12) namens FC Emmen de aftrapNiet aanwinst Piotr Parzyszek, maar de 12-jarige superfan Sofie trapt vanavond in Leeuwarden namens FC Emmen het seizoen in de eerste divisie af. 'Ik ben keeper en neem dus nooit de aftrap, maar probeer graag eens iets nieuws.'
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen gaat met een 0-2 voorsprong de kleedkamer inTussenstand: SC Cambuur - FC Emmen: 0-2 Scholte en Hardeveld zijn de doelpuntenmakers Mike te Wierik is gewisseld na een hoofdwond In de KKD is er geen VAR. Daardoor zal een goal of kaart altijd blijven staan