Hardeveld raakte zaterdagavond geblesseerd in de slotfase van het duel met Excelsior. Hij voelde meteen dat het foute boel was en viel in tranen zijn vriendin in de armen. Emmen maakt zondag bekend dat het inderdaad niet goed is. Het is de derde keer dat Hardeveld een kruisbandblessure oploopt."Ik baal er natuurlijk enorm van, omdat ik dit seizoen graag had mee willen maken met de ploeg. Ik wil zo sterk en fit mogelijk terugkeren", vertelt hij op de clubsite van Emmen.

'De medische staf en Jeff zullen de komende dagen de operatie plannen en het revalidatietraject bepalen', laat Emmen weten. Jeff Hardeveld heeft gisteravond een kruisbandblessure opgelopen en is daardoor langdurig uitgeschakeld… 😩

FC Emmen en ontroostbare Hardeveld vrezen: ‘Zijn reactie sprak boekdelen’Jeff Hardeveld heeft in de slotfase van het duel met Excelsior waarschijnlijk een zware knieblessure opgelopen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Emmen-speler Hardeveld loopt voor derde keer in carrière kruisbandblessure opFC Emmen heeft zondag bevestigd dat Jeff Hardeveld in het duel met Excelsior voor de derde keer in zijn carrière een zware kruisbandblessure heeft opgelopen. De 27-jarige linksback is mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Dramatische slotminuten Emmen in jubileumwedstrijd, Excelsior wint in 95ste minuutExcelsior-FC Emmen duurt voor de bezoekers twee minuten te lang. Diep in blessuretijd, in de 95ste minuut, kopt invaller Serano Seymor de winnende binnen uit een hoekschop: 2-1. Ik vroeg mezelf af hoe het mogelijk was dat Emmen zijn honderdste eredivisieduel speelde. De oplossing is uiteraard dat de competitie 19/20 vroegtijdig stopte. Dus een prof heeft een vriendin, die KNVB-scheidsrechter is. Is dit echt waar? Hoe geloofwaardig is die scheidsrechter dan mocht die ooit een wedstrijd fluiten die de concurrentie betreft. Die onterecht niet gegeven Sparta penalty's zijn we niet vergeten. EXCemm. eredivisie
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

FC Emmen houdt de adem in: 'Het ziet er niet goed uit'FC Emmen houdt de adem in, want het lijkt erop dat Jeff Hardeveld voorlopig afwezig is. Trainer Dick Lukkien zegt dat het er niet goed uitziet.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Excelsior buigt achterstand om en boekt zeer belangrijke zege op FC EmmenExcelsior heeft zaterdagavond aan zeer late overwinning geboekt op FC Emmen

Emmen verliest honderdste Eredivisie-duel door goal in slotminuut van ExcelsiorFC Emmen heeft zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie zaterdag niet weten op te luisteren met een zege. De ploeg van trainer Dick Lukkien ging in de allerlaatste minuut onderuit tegen Excelsior: 2-1.