FC Eindhoven in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap

• 📰 omroepbrabant
  • 10 sec. here
  • News: 7%

FC Eindhoven heeft in de wedstrijd tegen het hooggeplaatste De Graafschap niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Eindhovenaren hadden lange tijd zicht op een gelijkspel, maar in blessuretijd scoorde de ploeg uit Doetinchem, 0-1.

Door dit resultaat staat FC Eindhoven nog steeds in de onderste helft van de middenmoot. Tegenstander De Graafschap is nog in de race voor rechtstreekse promotie naar de eredivisie.

Invaller Platje was de gevierde man bij De Graafschap. De van Bali United gehuurde aanvaller kwam in de slotfase in de ploeg en maakte op aangeven van Daryl van Mieghem de enige treffer.

/  🏆 14. in NL

FC Den Bosch scoort zes keer, FC Eindhoven wint zonder BrandtsFC Den Bosch en FC Eindhoven boekten een opvallende zege in hun 34e wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De Bossche ploeg won met 2-6 bij het eveneens laaggeklasseerde FC Dordrecht en FC Eindhoven zegevierde direct na de trainerswissel met 3-0 over Jong Ajax. NAC kwam vrijdagavond niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Roda JC en zag Graafschap en Almere City uitlopen in de strijd om directe promotie naar de Eredivisie.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

FC Eindhoven onderuit tegen koploper SC CambuurFC Eindhoven heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen SC Cambuur verloren. In Leeuwarden wist de koploper in de Eerste Divisie met 3-0 te winnen.

Helmond Sport beslist derby tegen FC Eindhoven in blessuretijdHelmond Sport heeft de derby tegen FC Eindhoven met 1-0 gewonnen. De enige treffer viel in blessuretijd en kwam op naam van Alec van Hoorenbeeck.

FC Eindhoven en TOP Oss komen niet tot scorenFC Eindhoven en TOP Oss zijn er niet in geslaagd om in dit Brabantse onderonsje het doel te vinden, 0-0. FC Eindhoven staat na het gelijke spel op de zestiende plaats. TOP Oss heeft vijf punten meer en is nu elfde in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Eindhoven verliest thuis van Almere CityFC Eindhoven heeft vrijdagavond met 1-3 verloren van Almere City. Hugo Botermans scoorde voor de thuisclub.