FC Den Bosch verliest doelpuntrijk duel van De Graafschap

• 📰 omroepbrabant
  • 17 sec. here
  • News: 10%
  • Publisher: 59%

FC Den Bosch is de competitie begonnen met een 4-2 nederlaag tegen De Graafschap. De ploeg van coach Mike Snoei is een van de favorieten voor een promotieplek naar de eredivisie. FC Den Bosch gaf na rust bij een 1-1 stand binnen vijf minuten de wedstrijd uit handen.

In de blessuretijd van de eerste helft was aanvaller Toine van Huizen die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette. FC Den Bosch kwam na rust op gelukkige wijze aan de gelijkmaker. Uit een voorzet van Kevin Felida schoot Julian Lelieveld de bal voorbij zijn eigen keeper, 1-1.

Daarvoor had Jizz Hornkamp al tegen de lat geschoten.De thuisploeg liep vervolgens binnen vijf minuten uit naar 3-1 door treffers van Daryl van Mieghem en Elmo Lieftink. Tien minuten voor tijd maakte Johnathan Opoku er nog 4-1 van. De Bosschenaren kwamen in de slotfase via een fraai kopdoelpunt van Jizz Hornkamp nog op 4-2.

/  🏆 14. in NL

Openlucht-showroom met honderden auto's bij stadion FC Den BoschAlsof FC Den Bosch een wel erg late avondwedstrijd moest spelen, zo druk was het zaterdagavond vóór stadion De Vliert. Er stonden tegen elf uur misschien wel tweehonderd auto’s, de een nog sportiever dan de ander. De inzittenden kwamen echter niet voor het voetbal: het ging om een zogeheten carmeeting om elkaars auto te bewonderen en een praatje te maken.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV helpt ADO Den Haag uit de brand na vertrek Lex ImmersDante Rigo verdedigt komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid de clubkleuren van ADO Den Haag rico ado psv
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

DPG Media Privacy Gate
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

Jong Ajax begint seizoen met stevige nederlaag tegen Roda JC KerkradeEen piepjong Jong Ajax verliest op De Toekomst met 0-4 van Roda JC Kerkrade jajrod kkd

Ook geen carnavalsoptocht in Deurne, september maand van de waarheid voor veel verenigingenHoe gaat carnaval 2021 er uit zien? Waar op sommige plekken de optocht al afgelast is, wordt voor veel verenigingen september de maand van de waarheid. Helmond, Eindhoven en Den Bosch overleggen begin september met betrokken partijen zoals de gemeente, en ook de drie veiligheidsregio's komen later die maand met meer duidelijkheid. Een ding is duidelijk: een digitale, online versie van carnaval ziet niemand zitten.