Enerverende slotfase bij NEC-Volendam: drie goals in blessuretijd

• 📰 NPORadio1
  • 15 sec. here
  • News: 9%

'Nu kan het toch niet meer misgaan?', zegt commentator Richard van der Made als FC Volendam-middenvelder Calvin Twigt in de 91ste minuut de 2-3 binnenschiet uit een vrije trap. Volendam weer op voorsprong, nadat NEC in de blessuretijd al de gelijkmaker scoorde.

"Nu kan het toch niet meer misgaan?", zegt commentator Richard van der Made als FC Volendam-middenvelder Calvin Twigt in de 91ste minuut de 2-3 binnenschiet uit een vrije trap.

Volendam weer op voorsprong, nadat NEC in de blessuretijd al de gelijkmaker scoorde. Maar een minuut na de vrije trap is het alweer 3-3, als NEC-aanvaller Koki Ogawa uit een corner binnenkopt. Een enerverende slotfase in Nijmegen - en commentator Van der Made had het mis.

/  🏆 7. in NL

NEC en Volendam spelen gelijk na krankzinnig slot met 3 goals in blessuretijdNEC en FC Volendam hebben zondagmiddag na een knotsgekke slotfase de punten in de Eredivisie gedeeld. De Nijmegenaren kwamen al vroeg in het duel met tien man te staan na een rode kaart voor Elayis Tavsan. Met een man meer dacht Volendam in extremis de zege veilig te stellen via Calvin Twigt.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Bizarre slotfase met twee goals in laatste minuut NEC-Volendam: clubs delen puntenFC Volendam en NEC hebben er een ongekend spannende wedstrijd van gemaakt in Nijmegen zondag. Na een bizarre slotfase met drie goals in de blessuretijd werd het 3-3, na een bijzonder boeiend duel. Door het gelijke spel stijgt Volendam twee plekjes op de ranglijst en is Vitesse nu hekkensluiter.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

NEC en FC Volendam in evenwicht na spectaculaire eindfaseFC Volendam denkt tot twee keer toe de beslissende slag te hebben geslagen in het uitduel met NEC, maar de thuisploeg weet er toch nog een gelijkspel uit te slepen: 3-3.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Historie in Nijmegen: NEC en Volendam zorgen voor unieke slotfaseLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Snoekduikje Mühren brengt Volendam terug tegen NEC • Fortuna blijft moeilijk scorenVijf wedstrijden in de eredivisie deze voetbalzondag. Blijf in ons blog op de hoogte van alles wat op en rond de velden gebeurt.