Emmen dicht bij finale van play-offs: Zivkovic ramt bal snoeihard in de kruising

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 15 sec. here
  • News: 9%

Richairo Zivkovic zet FC Emmen op rozen met een heerlijke knal : FCEmmen NACBreda

Artikel verder na advertentie

Emmen won de eerste wedstrijd al met 2-1 en is door de treffer van Zivkovic dicht bij de finale van de play-offs. De winnaar van het tweeluik tussen Emmen en NAC meldt zich in de finale tegenover Almere City FC, dat eerder op zaterdag de strafschoppenserie van VVV-Venlo won.

/  🏆 20. in NL

VI Live: Zivkovic vuurt kiezelhard raak, Emmen op koers voor de finaleGOAL! En wat voor een! Richairo Zivkovic ramt de bal werkelijk achter doelman Roy Kortsmit, die de inzet van de aanvaller van Emmen alleen gehoord moet hebben. De Eredivisionist ligt op koers voor de finale van de play-offs (1-0).
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

VI Live: NAC wordt brutaler in Emmen, Messi ook voor afscheidsduel uitgeflotenWie wordt de tegenstander van Almere City in de finale van de play-offs om promotie/degradatie? We zijn onderweg aan De Oude Meerdijk, waar Emmen het opneemt tegen NAC. De heenwedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor de ploeg van Dick Lukkien.

VI Live: NAC-doelpunt afgekeurd, Emmen haalt opgelucht ademEzechiel Banzuzi dacht NAC op voorsprong te schieten in Emmen, maar in aanloop naar het doelpunt stond Aimé Omgba buitenspel. De Eredivisionist ontsnapt op slag van rust aan een achterstand. Het is meteen rust aan De Oude Meerdijk. Emmen heeft het nog niet, maar staat virtueel in de finale van de play-offs. NAC heeft nog een helft om daar wat aan te veranderen.

VI Live: NAC met Ómarsson op jacht naar doelpunten in EmmenMet Elías Már Ómarsson voor Aimé Omgba is de tweede helft bij FC Emmen tegen NAC begonnen. De stand is nog 0-0.

NAC Breda maakt excuses aan Kooij en deelt stadionverbod uit aan daderNAC Breda heeft een stadionverbod aan de supporter die de auto van scheidsrechter Joey Kooij bekogelde. De arbiter werd na het duel met FC Emmen in het Rat Verlegh Stadion belaagd toen hij weg wilde rijden.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Stadionverbod voor NAC-fan die beker gooide naar scheidsrechter KooijNAC Breda meldt dat de persoon die woensdagavond een plastic beker gooide naar de auto van scheidsrechter Joey Kooij een stadionverbod heeft gekregen.