Efficiënt FC Groningen wint inhaalduel ruim in Emmen en pakt derde periode

• 📰 voetbalzonenl
  • 40 sec. here
  • News: 19%

FC Groningen heeft op tweede paasdag een soevereine overwinning geboekt. Tegen nummer elf FC Emmen werd met 0-3 gewonnen. Door de overwinning heeft FC Groningen officieel de derde periode gewonnen en klimt het naar de tweede positie op de ranglijst.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.werd met 0-3 gewonnen. Door de overwinning heeft FC Groningen officieel de derde periode gewonnen en klimt het naar de tweede positie op de ranglijst.

Na een enerverende openingsfase met meerdere dreigende corners en een wissel aan de zijde van Emmen, Robin Schouten moest zich door een hamstringblessure al vroeg laten wisselen door Patrick Brouwer, nam Groningen op het kunstgras in Drenthe de voorsprong. Een corner van Leandro Bacuna werd vakkundig binnengeknikt door Thom van Bergen, die ook al scoorde tegen ADO.

Na een rustige openingsfase in de tweede helft kon na 55 minuten het eerste wapenfeit worden genoteerd. Jorg Schreuders zag zijn inzet echter gekraakt worden en in het zijnet belanden. Vijf minuten later kreeg opnieuw Pouwels een plotselinge kans om Emmen terug in de wedstrijd te brengen. Ubbink stuurde de spits diep, zijn schot was snel, maar doelman Jurjus had met zijn voet ook een snelle reactie in huis.

/  🏆 16. in NL

FC Groningen op grote voorsprong in Emmen, volg de wedstrijd van FC Emmen via ons liveblogTussenstand FC Emmen - FC Groningen: 0-3 Doelpuntenmakers zijn Van Bergen, Postema en Bacuna Fred Grim speelt met een andere opstelling én ander systeem
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Emmen maakt zich klaar voor de wedstrijd tegen FC Groningen, volg het via ons liveblogDick Lukkien is voor het eerst weer terug in De Oude Meerdijk. De wedstrijd zou op 19 januari gespeeld worden, maar werd toen afgelast. FC Groningen wilde toen niet in actie komen omdat de halve selectie last had van het norovirus.

FC Emmen dringt aan, maar kijkt nog tegen achterstand aan tegen Jong UtrechtJong Utrecht leidt met 1-0 na een eigen goal van Mike te Wierik Fred Grim heeft voor rust al een eerste wissel doorgevoerd Op de virtuele ranglijst raken de play-offs verder uit zicht

Groningen wint ingehaalde Hondsrugderby van zwak Emmen en pakt derde periodeFC Groningen boekt een 3-0 zege op bezoek bij FC Emmen. De Groningers staan voor even op de felbegeerde tweede plek.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Live: FC Emmen - FC Groningen, Maandag 1 april 2024De complete wedstrijdpagina van FC Emmen tegen FC Groningen (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »