Dumfries en De Vrij met één been in CL-finale na overtuigende zege Inter op Milan

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 28 sec. here
  • News: 15%

Internazionale staat na de 0-2 zege op AC Milan met één been in de finale van de Champions League : Internazionale ACMilan

Milan mocht van geluk spreken dat het voor rust geen derde treffer incasseerde. Hakan Calhanoglu raakte nog de paal en een strafschop voor Lautaro Martínez werd na ingrijpen van de VAR teruggedraaid.

De tweede helft was iets meer gelijkopgaand. In de 63e minuut kreeg de 'thuisploeg' dé kans op de aansluitingstreffer. Na een vloeiende aanval schoot Sandro Tonali de bal op de baal. Inter, waaruiteindelijk nog in de ploeg kwam, speelde het duel uiteindelijk zonder al te veel problemen uit, waardoor het nu met één been in de finale staat.

Volgende week dinsdag staat deel twee van de Derby della Madonnina op het programma. Een dag later maken Manchester City en Real Madrid uit wie de andere CL-finalist wordt.

/  🏆 20. in NL

Milan en Inter strijden om plek in Champions League-finale: 'San Siro zal kolken'Bij AC Milan en Internazionale wordt reikhalzend uitgekeken naar de vierde onderlinge ontmoeting van dit seizoen. De stadgenoten staan woensdagavond tegenover elkaar in de halve finale van de Champions League.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Inter begint met Dumfries aan CL-kraker tegen Milan

Wat gebeurt hier: Inter sloopt Milan in de openingsfase en kan finale al ruikenWat een openingsfase voor Internazionale! De ploeg staat na elf minuten spelen al met 0-2 voor tegen AC Milan, dat het spoor even helemaal bijster is. Na de treffer van Edin Dzeko is het nu Henrikh Mkhitaryan die scoort.\u00a0
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Dzeko zet Inter heel snel op voorsprong tegen Milan met schitterende trefferEdin Dzeko heeft Internazionale al na acht minuten spelen op voorsprong geschoten tegen AC Milan, en hoe. De spits schoot heerlijk raak uit een hoekschop. Wat een begin van de wedstrijd!

Onana vergaart faam bij Internazionale: 'Keept als in zijn gloriejaren bij Ajax'De oud-doelman van de Amsterdammers staat vanavond - net als vier jaar geleden - in de halve finale van de Champions League. Toen met Ajax, nu met Inter.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Stam kijkt uit naar Europese derby: 'Italianen doen alles om hun club te steunen'Jaap Stam kan niet wachten om AC Milan en Internazionale woensdag in actie te zien. De twee Milanese ploegen nemen het tegen elkaar op in de halve finale van de Champions League en dat zal de stad verdelen.