Duitsland slaat na onweer toe tegen Denemarken en gaat verder op EK

• 📰 NOSsport
  • 15 sec. here
  • News: 9%

Het gastland wint in de achtste finales van het EK met 2-0 van Denemarken. Het duel werd vanwege noodweer in de eerste helft onderbroken.

Duitsland heeft zich via een 2-0 overwinning op Denemarken geplaatst voor de kwartfinales van het EK. Het heerlijke duel in Dortmund werd in de eerste helft enige tijd stilgelegd vanwege onweer en hagel. Het gastland sloeg in de tweede helft toe. Kai Havertz opende vanaf de strafschopstip de score en Jamal Musiala maakte er met zijn derde doelpunt van het toernooi 2-0 van.

De wedstrijd ging in eerste instantie door, Christian Eriksen toonde een prachtige aanname en schoot een vrije trap in de muur. Tien minuten voor rust kwam de bliksem echter te dichtbij en werd de wedstrijd stilgelegd. Daar kwam nog hevige hagel bij. Het duel lag 24 minuten stil.

/  🏆 12. in NL

Dit is het verblijf van het Nederlands elftal tijdens het EK in DuitslandTopspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor het Nederlands elftal.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Denemarken eindigt in alles gelijk met Slovenië en gaat door naar achtste finales EKDenemarken heeft zich geplaatst voor de achtste finales van het EK in Duitsland.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Dit miljoenenbedrag haalde het Nederlands elftal al op tijdens het EK in DuitslandHet Nederlands elftal heeft ondanks de teleurstellende prestaties op het EK in Duitsland reeds 12,25 miljoen euro bij elkaar gevoetbald. Dat bedrag kan de komende weken nog behoorlijk oplopen indien Oranje het ver schopt op het prestigieuze eindtoernooi.

Het prijzengeld op het EK: dit heeft Oranje al verdiend in DuitslandHet is bijna zover: het Nederlands elftal begint zondag aan het EK met een wedstrijd tegen Polen. Naast eeuwige roem is er de komende weken nog iets anders te verdienen voor de KNVB: een flink bedrag aan prijzengeld. VoetbalPrimeur zet uiteen wat Oranje kan verdienen op het EK.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Duitsland op voorsprong tegen Denemarken • Havertz benut strafschopDe knock-outfase van het EK voetbal begint vandaag. Op het programma staan Italië-Zwitserland en Duitsland-Denemarken.