Dortmund heeft aan 2 doelpunten niet genoeg tegen promovendus en speelt gelijk

• 📰 voetbalzonenl
  • 20 sec. here

Lees verder

De ploeg van Terzic begon voortvarend aan de wedstrijd. Al na een kwartier spelen stond de nummer twee van afgelopen Bundesliga-seizoen op een 2-0 voorsprong. Julian Brandt opende na ruim vijf minuten spelen de score. Een afgeslagen voorzet van Malen belandde via Emre Can bij Brandt, die uit de draai knap afmaakte: 1-0. Diezelfde Can deed nog geen tien minuten later een duit in het zakje door een strafschop te benutten: 2-0.

Daarmee leek er geen vuiltje aan de lucht voor Dortmund. Niets bleek echter minder waar. Een waarschuwingsshot losten de bezoekers al snel na rust, maar de aansluitingstreffer werd afgekeurd vanwege een handsbal van Marvin Pieringer. Die aansluitingstreffer viel na zestig minuten alsnog. Eren Dinkci schoot de bal met een droge knal in de korte hoek: 2-1. Het werd echter nog erger voor

/  🏆 16. in NL

Sébastien Haller krijgt serieuze concurrent in de spits bij DortmundLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

- Live: Borussia Dortmund - Heidenheim, Vrijdag 1 september 2023De complete wedstrijdpagina van Borussia Dortmund tegen Heidenheim (Bundesliga) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.

LIVE: Borussia Dortmund ontvangt Heidenheim in uitverkocht Signal Iduna ParkBorussia Dortmund ontvangt vrijdagavond in een uitverkocht Signal Iduna Park de nummer zestien van de Bundesliga: Heidenheim. De topclub uit Dortmund staat momenteel met vier punten uit twee duels op plek zes en wil maar al te graag klimmen in het klassement.\u00a0In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »