Door Lille-fans verketterde Martínez pakt opnieuw hoofdrol in penaltyreeks

• 📰 VI_nl
  • 38 sec. here
  • News: 19%

Aston Villa heeft met hangen en wurgen de halve finale van de Conference League gehaald.

Op bezoek stevende het bijna negentig minuten af op uitschakeling bij OSC Lille, maar Emiliano Martínez deed wéér Fransen pijn in een penaltyreeks. Al ontsnapte hij daarin aan rood. Al vanaf de start van het duel ging keeper Martínez de strijd aan met het Franse publiek. De Argentijnse sluitpost werd vanaf de eerste minuut bij elke balaanraking uitgefloten door de Lille-fans, uiteraard ook nog vanwege de WK-finale in Qatar.

Op de voorsprong viel werkelijk niets af te dingen, want Aston Villa kwam in de eerste helft tot geen enkel schot en Martínez hield zijn elftal nog enigszins op de been, ondanks het continue gefluit van de thuisfans. Een heel kleine groepering probeerde zelfs het veld te betreden om richting de sluitpost te gaan, maar kon gelukkig in toom worden gehouden door de stewards.

Een keepersfout van Lucas Chevalier bracht Aston Villa toch nog terug in het duel. De goalie botste bij een hoge bal op een Nabil Bentaleb, die werd geduwd door een Aston Villa-aanvaller. Matty Cash schoot vervolgens van ver raak in het lege doel. VAR Pol van Boekel zag er echter ook geen overtreding in en dus bleef onverdiende gelijkmaker op de borden staan.

/  🏆 6. in NL

'Oud-Ajacied Lucca moet door blessure streep zetten door interlanddebuut'Lees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Vrachtwagen 'steigert' na botsing tegen viaduct, chauffeur gewondDe trucker kwam door het ongeluk bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Auto rijdt pand dagbesteding binnen, bestuurder gevluchtDe auto reed eerst door een hek en door de tuin en ramde vervolgens de pui.

Billie Eilish over kritiek op milieu-uitspraken: lees wat ik zegBillie Eilish heeft naar eigen zeggen flink wat kritiek gekregen op haar uitspraken over het feit dat veel artiesten hun albums meerdere malen uitgeven om zo meer te verkopen. Volgens critici doet de zangeres zelf precies hetzelfde. 'Dat zeg ik ook duidelijk in het artikel.
Bron: RTLBoulevard - 🏆 19. / 51 Lees verder »

Lees terug: FC Groningen overklast FC Emmen in een matige wedstrijdEindstand FC Emmen - FC Groningen: 0-3 Doelpuntenmakers zijn Van Bergen, Postema en Bacuna FC Groningen wint de periodetitel na de overwinning
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Lees terug: FC Emmen na wervelende tweede helft ruim voorbij Jong AjaxFC Emmen stelde teleur in de eerste helft, maar overtuigde in het tweede bedrijf (4-2) De goals aan Drentse zijde werden gemaakt door Ubbink, Bernadou, Smeets en Pouwels Door de driepunter blijft FC Emmen op koers voor de play-offs