• 📰 NOSsport
  • 46 sec. here
  • News: 22%

Manchester United had het niet makkelijk, maar won wel.

Dankzij een treffer van Marcus Rashford heeft Manchester United met 1-0 gewonnen bij Wolverhampton Wanderers. Door de zege is United opgeklommen naar de vierde plaats in de Premier League, een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op Champions League-voetbal.

Manchester United had grote moeite om uitgespeelde kansen te creëren, terwijl laagvlieger Wolves sinds de komst van coach Julen Lopetegui nieuw elan heeft gekregen en doelman David de Gea een aantal keren serieus op de proef stelde., Antony hield zijn wedstrijdshirt omhoog zodat een boodschap voor zijn landgenoot zichtbaar werd."Rust in vrede", stond er.United had in de openingsfase een klein overwicht.

Tussendoor was Wolves dicht bij een treffer. De verder onzichtbare spits Diego Costa kon schieten na een fraaie kapbeweging, maar schoot de bal in de handen van zijn landgenoot De Gea.Met Rashford voor Garnacho ging Manchester na rust op jacht naar een doelpunt. Antony kreeg een mooie kans, maar was opnieuw ongelukkig in de afronding. Daarna was het vrijetrappentijd. Na 56 minuten mocht Bruno Fernandes aanleggen vanaf een meter of 25, maar hij schoot huizenhoog over.