Derde landstitel op rij voor Hovocubo na overtuigende zege op FC Eindhoven

• 📰 NHNieuws
  • 48 sec. here
  • News: 22%

De zaalvoetballers van Hovocubo zijn voor de derde keer op rij landskampioen geworden. Na winst vorige week werd ook de tweede wedstrijd tegen FC Eindhoven gewonnen.

In Sporthal De Opgang eindigde het in 8-3.Na een afwachtende openingsfase kwamen de bezoekers op voorsprong in Zwaag. Uit een hoekschop tikte Said Bouzambou de bal binnen. Het antwoord van Hovocubo liet niet lang op zich wachten. Aanvoerder Joshua St. Juste knalde raak na balverlies bij FC Eindhoven.

Het spektakel van de eerste helft zat in de staart. Eerst kwam de ploeg uit Hoorn op 2-1 dankzij een fraaie combinatie. Iliass Bouzit rondde koelbloedig af na een een-tweetje met Soufian Charraoui. Toch stond het gelijk bij rust. Jordany Martinus was bij de tweede paal het eindstation van een heerlijke aanval: 2-2.Beide ploegen kregen kansen in de tweede helft. Niet geheel verrassend was het Hovocubo dat toesloeg. Binnen een minuut scoorde Charraoui twee keer.

Via Zakaria Amrani werd het weer even spannend. Hij maakte de derde goal voor de Eindhovenaren. Het slotakkoord was voor Hovocubo. Charraoui stond oog in oog met Kuijk en was niet zelfzuchtig. Faisal Mellah kon daardoor afronden. Man of the match Charraoui en Lahcen Bouyouzan zorgden vlak voor tijd voor de laatste doelpunten: 8-3.

De strijd om het landskampioenschap ging over best-of-three. Na de 2-6 in Eindhoven eindigt het dus in 2-0 voor Hovocubo.Lees ook

'Het is zevende landstitel'? 'De laatste twee seizoen'?

Gefeliciteerd toppers !!!!

/  🏆 17. in NL

Bier en bezinning tijdens derde dag Wandel4daagse Alkmaar
Bron: NHNieuws - 🏆 17. / 51 Lees verder »

Tottenham pikt derde zomeraanwinst op voor bijna dertig miljoen euroTottenham Hotspur heeft de komst van Yves Bissouma bevestigd via de officiële kanalen. De Malinees heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Poolse kampioen Lech Poznan wordt derde club in half jaar voor coach Van den BromIn december werd hij ontslagen bij Genk en in mei bij Al-Taawoun, maar met de Poolse kampioen Lech Poznan heeft John van den Brom alweer een nieuwe club gevonden. Dat worden weer 3 boeiende maanden …
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Ajax speelt tegen twee Duitse clubs, politie in Gent blokkeert derde oefenduelAjax heeft vrijdag een gedeelte van het oefenprogramma onthuld. De club speelt over elf dagen tegen het Duitse SV Meppen, een paar dagen later treft het SC Paderborn.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Kogelstootster Schilder verbetert voor derde keer in anderhalve week Nederlands recordKogelstootster Jessica Schilder heeft voor de derde keer in anderhalve week tijd het Nederlands record verbeterd. Bij de Diamond League-wedstrijden in Oslo stoot ze de kogel 27 centimeter verder dan het oude record. Goed bezig!!

Geen landstitel voor zaalvoetballers FC Eindhoven na tweede ruime nederlaagFC Eindhoven heeft de strijd om de landstitel verloren van Hovocubo. Nadat zondag de eerste wedstrijd ruim verloren ging (2-6), gingen de Eindhovense zaalvoetballers in de tweede wedstrijd vrijdagavond weer hard onderuit: 8-3.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »