De Ligt speelt met Juventus gelijk tegen sterren uit Koreaanse competitie

• 📰 voetbalzonenl
  • 20 sec. here

Juventus heeft vrijdagmiddag de oefenwedstrijd tegen de K-League Stars met 3-3 gelijkgespeeld

Juventus had maar twee minuten nodig om de schade te herstellen. Een vlotlopende aanval, waarbij de bal snel van voet naar voet ging, belandde via Higuaín bij Simone Muratore, die eenvoudig afwerkte. Vlak voor rust zette Cesinha de thuisploeg weer op voorsprong. De Braziliaan ontving de bal in het strafschopgebied en schoot ondanks een uiterste reddingspoging van De Ligt raak.

Vlak na rust leek Adam Taggart de wedstrijd te beslissen. De Australische spits kreeg de bal uit de kluts voor de voeten en schoot met een volley raak. Juventus, dat vervolgens de nodige wissels doorvoerde, kwam een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd via een rake kopbal van Matuidi. Een prachtige treffer van Mattheus Pereira voorkwam enkele minuten later een nederlaag voor Juventus.

/  🏆 16. in NL

Buffon en Cristiano Ronaldo poetsen eigen doelpunt De Ligt wegEen eigen doelpunt van Matthijs de Ligt wordt Juventus niet fataal in de Derby d'Italia Lekkere binnenkomer. 🤣
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

De Ligt ‘verrast’: ‘Natuurlijk wordt het lastig om een basisspeler te worden’Het niveau op de training bij Juventus Matthijs de Ligt naar eigen zeggen verrast

TuttoJuve en La Gazzetta dello Sport eensgezind over cijfer voor De LigtHoewel hij een eigen doelpunt maakte, wordt het basisdebuut van Matthijs de Ligt positief beoordeeld door de Italiaanse media en door Maurizio Sarri

'Noord-Korea vuurt projectielen af'Twee projectielen zijn in de Japanse Zee beland, zegt het Zuid-Koreaanse leger. Volgens waarnemers wil Noord-Korea de druk op de onderhandelingen opvoeren. Wat een lui. Direct met raketten schieten..hij kan ook gewoon een boos Whatsappje sturen.. Tja testen hoort er bij. Doen andere landen ook.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Kim Jong-un: rakettest was waarschuwingDe Noord-Koreaanse leider zegt dat het zuiden moet ophouden met militaire oefeningen. Nog maar 1 wong Kim Jong Un praat over wapens zoals linkse mensen over rechtse mensen praten. Met z'n ultramoderne wapens.🤪