Brobbey neemt Tahirovic niets kwalijk na puntenverlies Ajax: 'Hij is een topspeler'

• 📰 NUsport
  • 25 sec. here

Ajax-spits Brian Brobbey neemt ploegmaat Benjamin Tahirovic in bescherming, nadat de Bosniër in de laatste minuut van het uitduel met Almere City (2-2) een peperdure penalty had veroorzaakt. Coach John van 't Schip zag gemaakte afspraken niet nageleefd worden.

Brobbey neemt Tahirovic niets kwalijk na puntenverlies Ajax: 'Hij is een topspeler' Ajax-spits Brian Brobbey neemt ploegmaat Benjamin Tahirovic in bescherming, nadat de Bosniër in de laatste minuut van het uitduel met Almere City een peperdure penalty had veroorzaakt. Coach John van 't Schip zag gemaakte afspraken niet nageleefd worden. Brobbey speelde sterk in Almere en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Met twee assists was hij bij beide Ajax-doelpunten betrokken.

Berghuis was geblesseerd en had voor de wedstrijd al klachten. Na rust werd het niet veel beter, totdat we 1-0 achter kwamen. Daarna speelden we een stuk beter.' Over het spel van de voor Oranje opgeroepen Hato - die in de slotfase zelfs de aanvoerdersband om zijn arm kreeg - was Van 't Schip complimenteus. 'Het is een jongen die er ondanks zijn jonge leeftijd staat. Hij is niet voor niets opgeroepen door de bondscoach. En ik vond ook dat Brobbey weer sterk speelde.

/  🏆 2. in NL

Ajax maakt uitglijder bij Almere City door penalty in laatste minuut blessuretijdAjax heeft zondagmiddag op bezoek bij Almere City een overwinning uit handen gegeven. Een benutte strafschop in blessuretijd bezorgde de promovendus een punt: 2-2. Ajax-invaller Benjamin Tahirovic ging van held naar schlemiel.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Van Peer terug op podium dat hij in tranen verliet: 'Nu help ik bij darteritus'In 2017 vecht Berry van Peer op het podium van de Grand Slam of Darts tegen darteritus. Nu is hij voor het eerst terug bij dat prestigieuze toernooi.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Van Ginkel na vertrek Cocu: 'Hij denkt wellicht ook aan de financiële situatie'Marco van Ginkel vindt dat Phillip Cocu op een nette manier heeft gehandeld door te stoppen als trainer van Vitesse. De coach besloot zaterdag na de 1-3-nederlaag tegen sc Heerenveen zijn ontslag in te dienen.

Vrouwen FC Twente en Ajax winnen in aanloop naar onderlinge krakerFC Twente en Ajax hebben vrijdag opnieuw een overwinning geboekt in de Vrouwen Eredivisie. De tukkers waren met 1-2 te sterk voor PSV, terwijl Ajax met 1-3 won bij PEC Zwolle. Volgende week spelen Twente en Ajax tegen elkaar.

Ajax-trainer Van 't Schip verrast met basisplaats voor Mikautadze tegen Almere CityAjax-trainer John van 't Schip heeft zijn opstelling op twee plekken gewijzigd voor het uitduel met Almere City van zondagmiddag. Georges Mikautadze begint verrassend in de basis, Silvano Vos ontbreekt in de selectie.

Nieuwe zeperd Ajax na gelijkmaker Almere City in blessuretijdNa een onnodige overtreding van Benjamin Tahirovic krijgt Almere City diep in blessuretijd de 2-2, waaruit de gelijkmaker valt via een strafschop.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »