Brobbey bezorgt Ajax zege met eerste treffer; NEC behoudt koppositie in periode

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

Brian Brobbey heeft vrijdagavond zijn eerste officiële doelpunt in zijn loopbaan gemaakt KKD

Brian Brobbey heeft vrijdagavond zijn eerste officiële doelpunt in zijn loopbaan gemaakt. De zeventienjarige aanvaller viel in de tweede helft in bij Jongen bezorgde zijn ploeg met een kopbal een overwinning bij NAC Breda: 1-2. NEC won door een laat doelpunt van Tommie Van de Looi uiterst moeizaam van Helmond Sport en blijft daardoor aan kop in de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie.

In de levendige openingsfase raakte Cas Peters voor TOP Oss de paal, terwijl aan de andere kant een doelpunt van Anthony van den Hurk werd afgekeurd wegens hands. In de 27ste minuut mocht Van den Hurk wel door, nadat hij in vrijstaande positie werd bediend door Goppel. De spits tikte de bal eenvoudig binnen: 2-0. In de tweede helft gebeurde niet veel, totdat Luc Mares de wedstrijd in de 68ste minuut uit een rebound definitief in het slot gooide: 3-0.

Zeefuik?

/  🏆 16. in NL

‘Ultiem blij’ Telstar heeft plots aangename verrassing voor AjaxHet was vandaag een drukke bedoening bij Telstar!
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Onana: ‘Dan moet Ajax een andere keeper opstellen, zo simpel is het’André Onana vraagt begrip voor zijn keuze om soms tijd te rekken ajax

‘Hooguit deel van publiek dat me afschreef: ‘Hij is toch geen Ajax-niveau?’’Joël Veltman vertelt dat het afgelopen jaar hem mentaal sterker heeft gemaakt ajax

Ajax en Oranje sterk vertegenwoordigd in top honderd van ESPNErik ten Hag is volgens ESPN na Jürgen Klopp en Josep Guardiola de beste trainer ter wereld

‘Ik heb fouten gemaakt in het leven, zoals toen ik dingen riep over Ajax’ADO Den Haag-middenvelder Lex Immers kijkt terug op zijn loopbaan als speler ado ajax feyenoord