Beauty Kudus niets waard voor West Ham, Sheffield boekt eerste zege

• 📰 VI_nl
  • 61 sec. here
  • News: 28%

West Ham United heeft zaterdagmiddag ondanks een heerlijke goal van ex-Ajacied Mohammed Kudus een nederlaag geleden bij Brentford, bij wie doelman Mark Flekken in de rust werd gewisseld.

Sheffield United, met Gustavo Hamer in de basis, won voor het eerst dit Premier League-seizoen.: met een halve omhaal bracht hij West Ham op gelijke hoogte . De thuisploeg was eerder in de wedstrijd al via Neal Maupay op voorsprong gekomen.

Nog voor de pauze bracht Jarrod Bowen de gasten, zonder de geschorste Edson Álvarez, op voorsprong. Nadat de paal nog in de weg stond voor Kudus, was Bowen alert in de rebound. In de tweede helft keerde Flekken niet terug in het doel bij Brentford. Zonder de vervangen Oranje-international knokte de thuisploeg zich terug in de wedstrijd: via een eigen treffer van verdediger Konstantinos Mavropanos en een kopbal van Nathan Collins kwam Brentford op 3-2. West Ham kon in de slotfase de achterstand niet ongedaan maken, waardoor Brentford Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Crystal Palace, met Jaïro Riedewald het hele duel op de bank, drukte Burnley dieper in de zorgen onderin de Premier League. Op aangeven van Jordan Ayew bracht Jeffrey Schlupp de bezoekers na ruim twintig minuten aan de leiding op Turf Moor. Diep in de blessuretijd van de tweede helft bepaalde Tyrick Mitchell de eindstand op 0-2.

/  🏆 6. in NL

City en ongrijpbare Doku halen uit, West Ham verliest ondanks omhaal KudusManchester City heeft gehakt gemaakt van Bournemouth. Mede dankzij een ongrijpbare Jérémy Doku, die scoorde en vier assists gaf, en een doelpunt van Nathan Aké werd het 6-1. Brighton voorkwam op de valreep een nederlaag bij Everton.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Valentijn Driessen: ‘De leeftijd van Mohammed Kudus klopt niet’Valentijn Driessen komt met een opmerkelijke informatie over Mohammed Kudus. Volgens de journalist van De Telegraaf gaat het 'hardnekkige gerucht' dat de leeftijd in het paspoort van de 23-jarige aanvaller van West Ham United niet klopt: de Ghanees zou vijf jaar jonger zijn.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Agente van Kudus haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Valse racistische beweringen'Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van Mohammed Kudus, heeft in gesprek met VoetbalPrimeur laten weten verbaasd te zijn door Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf suggereerde dat de officiële leeftijd Mohammed Kudus mogelijk niet klopt. Volgens Mendelewitsch is daar niets van waar.

Kudus-agente haalt uit: 'Misschien moet Driessen nadenken over z'n eigen leeftijd'Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van Mohammed Kudus, heeft in gesprek met VoetbalPrimeur laten weten verbaasd te zijn door Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf suggereerde dat de officiële leeftijd Mohammed Kudus mogelijk niet klopt. Volgens Mendelewitsch is daar niets van waar.

Valentijn Driessen: ‘De leeftijd van Mohammed Kudus klopt misschien niet’Valentijn Driessen komt met opmerkelijke informatie over Mohammed Kudus. Volgens de journalist van De Telegraaf gaat het 'hardnekkige gerucht' dat de leeftijd in het paspoort van de 23-jarige aanvaller van West Ham United niet klopt: de Ghanees zou vijf jaar ouder zijn.