Balk en Breij leiden Cambuur langs FC Den Bosch en naar koppositie

• 📰 VI_nl
  • 20 sec. here

. Daardoor had de club uit Leeuwarden iets goed te maken tegen FC Den Bosch, dat alleen in het openingsweekend won.

Cambuur begon uitstekend aan de wedstrijd en kende met Remco Balk en Michael Breij een succesvol aanvalsduo. Na negen minuten scoorde Breij op aangeven van Balk en bij de 2-0 was het recept enkele minuten later hetzelfde. Dankzij een goal van Rik Mulders deed Den Bosch iets terug. Na die treffer werd het duel kort gestaakt.

De bezoekers kwamen goed uit de kleedkamer en kregen na rust kansen op 2-2, maar de bal ging er niet in. Dat was mede dankzij keeper Yanick van Osch, die verschillende keren reddend optrad. Aan de andere kant ging de bal er wel in nadat keeper Jakub Ojrzynski een strafschop veroorzaakte door Balk onderuit te halen. Milan Smit schoot overtuigend raak en bepaalde de eindstand zo op 3-1.

/  🏆 6. in NL

- Live: SC Cambuur - FC Den Bosch, Zaterdag 9 september 2023De complete wedstrijdpagina van SC Cambuur tegen FC Den Bosch (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Hoogste ziekteverzuim in 20 jaar, op deze kinderdagopvang in Den Haag merken ze het ookHet ziekteverzuim lag in het vierde kwartaal van 2022 opnieuw hoger dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Bijna net zo hoog als in het recordjaar 2000. En daar hebben ze ook last van op de kinderdagverblijven. Zojuist zag u twee voormalige deelnemers aan DeslimstemensNL een berichtje van de persbureaus over China oplepelen zonder dat deze domme mutsen van de serviele media beseffen dat niet China de EU een mes in de rug steekt, maar de VS. NordStreamSabotage De criminele organisatie van Rutte en zijn ziekmakende coalitie's hebben in het sociaal / maatschappelijke domein alleen maar kosten verhogend gewerkt.
Bron: EenVandaag - 🏆 11. / 61 Lees verder »

Extinction Rebellion wil vanaf morgen elke dag A12 in Den Haag blokkerenDe pressiegroep erkent dat een dagelijkse blokkadeactie slecht kan vallen bij het publiek en verlies aan goodwill.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

De Nationale Nieuwsquiz met Jip van den Berg!\u003cp\u003eNieuwsjunks en -kenners kunnen iedere dag meespelen met De Nationale Nieuwsquiz. Wat is je bijgebleven van de afgelopen vierentwintig uur? Luister om kwart over elf naar NPO Radio1 en speel mee! Vandaag speelt Jip van den Berg!\u003c/p\u003e
Bron: NPORadio1 - 🏆 7. / 63 Lees verder »

Rellen na FC Den Bosch-Top Oss: opnieuw taakstraffenElf voetbalsupporters zijn veroordeeld voor de rellen na de wedstrijd FC Den Bosch - Top Oss van vorig jaar september. De rechtbank in Den Bosch legde tien van hen tot 180 uur taakstraf op. Eerder dit jaar werden er ook al fans veroordeeld.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Rellen na FC Den Bosch-Top Oss: opnieuw taakstraffen voor relschoppersElf voetbalsupporters zijn veroordeeld voor de rellen na de wedstrijd FC Den Bosch - Top Oss van vorig jaar september. De rechtbank in Den Bosch legde tien van hen tot 180 uur taakstraf op. Eerder dit jaar werden er ook al fans veroordeeld.