AZ poetst achterstand tegen RKC weg • In een kwartier kantelt de wedstrijd volledig

• 📰 NOS
  • 74 sec. here
  • News: 33%

In dit blog volgen we drie duels in de dertigste speelronde, blikken we vooruit op de wedstrijden van zondag en houden we je op de hoogte van (inter)nationaal voetbalnieuws.

Kort voor rust maakte Min van grote afstand de 0-2. Die goal leek precies op die van zijn concurrent Kramer een jaar geleden tegen Go Ahead Eagles.En daar is de 3-2 al. Het is een heerlijke goal van Pavlidis, die de bal achter zijn standbeen langs in het doel werkt.

Sugawara ging bij de tweede goal van Min flink in de fout, dus zal extra blij zijn met zijn doelpunt.Martens zal zich langs de kant steeds meer zorgen gaan maken. Zijn ploeg oogt na rust behoorlijk lusteloos.Pauze in Alkmaar. Weer speelt AZ een belabberde wedstrijd. Aan de bal gaat het nog wel, maar het lukt de Alkmaarders niet om de boel verdedigend op orde te krijgen.

De voormalig speler van AZ heeft in het eerste kwartier al twee prachtige passes verstuurd. De eerste was de voorassist bij de goal van Min, de tweede leverde bijna een goede kans op.Volgens De Telegraaf doet Feyenoord een poging om Etienne Vaessen over te nemen van RKC. Ook PSV en Celtic zouden interesse in de doelman hebben.Bijna een snel antwoord van AZ. Pavlidis glijdt in de zestien naar de bal toe en tikt die op de paal.

Dest zet voor, De Jong kopt, Room redt, Til mist de rebound en Tillman scoort! Een hele rommelige goal, maar het staat toch echt 2-0 voor PSV.Daar was Vitesse voor het eerst. Kozlowski brak door over links en dwong Ramalho tot een ingreep. Op de tribunes zien we Isaac Babadi met krukken lopen. Gisteren werd bekend dat de jonge middenvelder dit seizoen niet meer in actie komt door een blessure.Georges Mikautadze werd in de winterstop door Ajax verhuurd aan zijn voormalige club FC Metz. De Georgische spits werd gisteren na een wedstrijd tegen Lens gevraagd of hij nog contact heeft met mensen bij Ajax. Dat ontkende de Georgiër.

/  🏆 5. in NL

Excelsior pakt de leiding tegen RKC • Vitesse op jacht naar broodnodige puntenIn dit liveblog volgen we Fortuna Sittard-PEC Zwolle, Excelsior-RKC en Vitesse-Almere City.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Mats Seuntjens redt met prachtig afstandsschot punt voor RKC tegen ExcelsiorDe degradatiekraker tussen Excelsior en RKC Waalwijk heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De bezoekers hadden over negentig minuten het betere van het spel, maar hadden een fraaie treffer van Mats Seuntjens nodig om een punt te redden. Namens Excelsior scoorde Siebe Horemans.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

RKC pakt punt tegen Heerenveen en klimt naar vijftiende plaatsDe Waalwijkers spelen in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Heerenveen. Kevin Felida maakt na rust de gelijkmaker.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

RKC knokt zich knap terug tegen Heerenveen en is van zestiende plek afRKC Waalwijk heeft zaterdag tegen sc Heerenveen een verdienstelijk punt gepakt in de strijd tegen degradatie: 1-1. De formatie van trainer Henk Fraser poetste een achterstand weg en maakte met name na rust indruk met het dappere aanvalsspel. RKC wipt over Excelsior heen en staat nu op plek vijftien in de Eredivisie.

RKC pakt punt tegen Heerenveen en verlaat zestiende plekRKC Waalwijk heeft de zestiende plek in de Eredivisie overgedaan aan Excelsior. De Waalwijkers speelden in eigen stadion gelijk tegen sc Heerenveen (1-1) en hebben nu een punt meer dan de Rotterdammers.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »