AZ geeft voorsprong weg tegen Twente en verzuimt naar tweede plek te klimmen

• 📰 NUsport
  • 9 sec. here
  • News: 7%

AZ heeft zondag verzuimd de tweede plaats in de Eredivisie over te nemen van PSV. De ploeg van coach Pascal Jansen speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen FC Twente.

Jens Odgaard bracht AZ vroeg in de tweede helft op voorsprong. In de slotfase zorgde Manfred Ugalde voor de gelijkmaker.

Later op de avond kan AZ nog gepasseerd worden door Feyenoord. De Rotterdammers hebben een punt minder en spelen om 20.00 uur in De Kuip nog de derby tegen Sparta.

/  🏆 2. in NL

Rigo (ex-PSV) heeft enkel oog voor de man en krijgt rood na bikkelharde chargeVrijdagavond speelde Beerschot tegen Lommel SK in de Belgische Challenger Pro League. Na twintig minuten moest Beerschot echter al met tien man verder, na een spijkerharde overtreding van ex-PSV'er Dante Rigo.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

De Mos heeft twijfels bij PSV-keeper Benítez: 'Zien of hij beter is dan Drommel'Aad de Mos is nog niet overtuigd van PSV-doelman Walter Ben\u00edtez. De analist vindt dat er in Eindhoven sowieso erg enthousiast wordt gedaan over alle zomeraanwinsten.\u00a0 Ff naar Specsavers, Aad.

FC Utrecht begint eredivisiezondag om 12.15 uur tegen Vitesse • Straks PSV, AZ en FeyenoordLiefst vijf wedstrijden op deze eredivisiezondag, en niet de minste! 12.15 uur: FC Utrecht - Vitesse 14.30 uur: PSV - RKC Waalwijk 14.30 uur: SC Cambuur - FC Groningen 16.45 uur: AZ - FC Twente 20.00 uur: Feyenoord - Sparta Liveblog:
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

PSV ontsnapt door rake penalty Gakpo in blessuretijd aan puntenverlies tegen RKCPSV is zondag in de slotfase tegen RKC Waalwijk ontsnapt aan nieuw puntenverlies in de Eredivisie. Een rake strafschop van Cody Gakpo in de blessuretijd hielp PSV voor eigen publiek langs de Waalwijkers: 1-0.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

De Mos ziet ‘groot tactisch probleem’ bij PSV en neemt Ajax als voorbeeldAad de Mos voorziet problemen voor Ruud van Nistelrooij met zijn manier van werken bij PSV Ik ben het nooit eens met Aad, maar nu…helaas wel
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »