AS Roma en Justin Kluivert lijden unieke nederlaag bij Sassuolo

• 📰 voetbalzonenl
  • 64 sec. here
  • News: 29%

AS Roma heeft zaterdagavond een dure nederlaag in de Serie A geleden calcio

al tegen een 3-0 achterstand aan en verloor uiteindelijk met 4-2. Het betekent voor Sassuolo na veertien onderlinge duels pas de eerste overwinning in de Italiaanse competitie. Justin Kluivert verscheen in de basis en Carles Pérez maakte halverwege de tweede helft als vervanger van Cengiz Ünder zijn debuut voorSassuolo gaf AS Roma in de eerste 45 minuten voetballes.

Een sterke fase van Sassuolo leidde ook de tweede treffer in: na een aanval over diverse schijven in de zestiende minuut was het opnieuw Caputo, dit keer op aangeven van Jérémy Toljan, die López passeerde: 2-0. Tien minuten later nam Djuricic de 3-0 voor zijn rekening. Na een pass vanontsnapte ook de ex-speler van sc Heerenveen aan de buitenspelval en mikte hij de bal onder de uitkomende López.

Het was voor AS Roma de eerste keer sinds september 2012, destijds tegen Juventuis, dat men drie tegendoelpunten in de eerste helft van een Serie A-duel om de kreeg. De bezoekers kwamen tien minuten na rust enigszins terug in de wedstrijd toende bal binnenkopte, even nadat hij al het aluminium had geraakt. Het was het begin van een vermakelijke eerste helft, waarin AS Roma met wat meer precisie meer uit had kunnen halen.

Pellegrini kreeg in de 69e minuut zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Djuricic, maar drie minuten later verkleinde AS Roma desondanks de achterstand. Na een handsbal van Jeremie Boga schoot Jordan Veretout de bal vanaf elf meter binnen: 3-2. Eén minuut later revancheerde Boga zich door Mancini van zich af te schudden en de bal met een streep in de verste bovenhoek te laten eindigen.

/  🏆 16. in NL

‘AS Roma wil hard toeslaan en aast op drietal van Ajax’AS Roma gaat mogelijk winkelen in Amsterdam! ajax asroma
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Senaat VS stemt tegen oproepen getuigen, einde afzettingsproces nabijDat is een nederlaag voor de Democraten, die de procedure waren begonnen en die meer mensen wilden verhoren. Mooi! Er is toch geen zaak. Het is dan ook bijkans de meest populaire president ooit momenteel. De US is het volk en het volk wil hem. Nog 4 jaar bashen erbij anderdaags. No fair trail in the end as expected, not calling in for witnesses
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Kabinet: er blijft nog heel veel prachtig vuurwerk overZoals verwacht worden vuurpijlen en knalvuurwerk bij de komende jaarwisseling verboden. Weer een propaganda stuk van de , geen woord over illegaal vuurwerk, dat het kabinet niet kan reguleren omdat zij er geen controle over kunnen krijgen? Nog meer rotzooi vanaf het binnenhof.

UNHCR vreest geweld en evacueert vluchtelingen uit kamp bij TripoliBegin deze maand belandden drie mortiergranaten dicht bij de verzamel- en vertreklocatie in Tripoli.

ADO komt tegen mat Vitesse niet verder dan remiseADO Den Haag heeft de 115de verjaardag niet kunnen vieren met een overwinning. De Hagenaars van coach Alan Pardew bleven thuis tegen Vitesse steken op 0-0. ADO blijft door het punt op de zeventiende plaats in de eredivisie staan. Vitesse blijft zesde.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »