Arsenal verslaat Chelsea in doelpuntrijke derby en mag weer hopen op CL-voetbal

• 📰 NUsport
  • 19 sec. here

Arsenal heeft woensdag in de Premier League de Londense derby bij en tegen Chelsea gewonnen. 'The Gunners' gaven tot twee keer toe een voorsprong uit handen, maar wonnen met 2-4 op Stamford Bridge.

Hoewel Chelsea het spel in eigen huis dicteerde, kwam Arsenal na dertien minuten op voorsprong. Andreas Christensen speelde de bal te zacht terug op doelman Édouard Mendy en daar profiteerde Eddie Nketiah van: 0-1. Timo Werner bracht de stand even later met een van richting veranderd schot weer in evenwicht.

Arsenal ging niettemin met de driepunter aan de haal in de Londense derby. Na een carambole in de verdediging van Chelsea punterde Nketiah in de 57e minuut de winnende 2-3 binnen. Ondanks het inbrengen van Hakim Ziyech in de 81e minuut kon Chelsea niet opnieuw op gelijke hoogte komen. In de blessuretijd benutte Bukayo Saka nog een strafschop voor de 2-4.

/  🏆 2. in NL

Arsenal scoort viermaal tegen Chelsea en doet helemaal mee om CLArsenal heeft de ambities voor een plek in de top vier nieuw leven ingeblazen
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Atlético bijt zich stuk op Granada en morst punten in strijd om CL-ticketsAtlético Madrid heeft woensdag in La Liga dure punten laten liggen in de strijd om de Champions League-tickets. De Madrilenen bleven tegen laagvlieger Granada steken op een 0-0-gelijkspel.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Privacyinstellingen op VI.nl
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Willem II na zege Sparta nu hekkensluiter: 'Laten we hopen op een wonder'Zonder zelf te spelen is Willem II afgezakt naar de laatste plaats in de Eredivisie. De Tilburgse ploeg staat door de overwinning van Sparta op Vitesse nu achttiende. Degradatie lijkt steeds meer een kwestie van tijd te worden. Met nog vijf wedstrijden te spelen moet Willem II twee clubs in zien te halen op de ranglijst.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Arsenal wint van Chelsea, Lampard grijpt broodnodig punt in blessuretijdArsenal heeft de Londense derby gewonnen van Chelsea. Het zegevierde op Stamford Bridge met 2-4 en doet nog volop mee om een Champions League-ticket.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Kassa's rinkelen op de Schans tijdens paasdrukte, toeristen blokkeren weer de buurt'WEER terug zijn'? 'de omwonende'? 'vast staat'? 'Ze is er erg blij dat'? 'Nu heb ik heb ik'? 'bij bakken'? 'sommige'? PRUTSER!
Bron: NHNieuws - 🏆 17. / 51 Lees verder »