• 📰 NOSsport
  • 22 sec. here
  • News: 12%
  • Publisher: 59%

ADO Den Haag heeft de kraker tegen FC Emmen in de Keuken Kampioen Divisie gewonnen. Het duel tussen de ploegen die voor deze speelronde derde en vierde op de stonden, eindigde in 2-3. Koploper Roda JC en Willem II spelen morgen tegen elkaar. In Kerkrade wordt de topper om 20.00 uur afgetrapt. FC Emmen kwam na tien minuten via Piotr Parzyszek op 1-0. Negen minuten later verdubbelde Jari Vlak de score vanaf elf meter. Henk Veerman kopte ADO in de 26ste minuut terug in de wedstrijd.

Slechts één minuut later zette Martijn Berden VVV op voorsprong. Gedion Zelalem maakte de situatie voor Den Bosch er niet beter op. Hij pakte rood na een stevige tackle op Levi Smans. Nadat het publiek voorwerpen op het veld gooide, volgde er een korte onderbreking. VVV hield na de hervatting stand en won de wedstrijd. De wedstrijd tussen NAC en Telstar stond vooral in het teken van een zeer discutabele penalty.

/  🏆 12. in NL

ADO wint kraker eerste divisie van Emmen, Eindhoven-Helmond driemaal stilgelegdDoor de zege klimt ADO Den Haag in ieder geval voor een dag naar de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie. Nummers 1 en 3 Roda JC en Willem II spelen morgen tegen elkaar.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

ADO voltooit fraaie comeback en wint bij FC Emmen, FC Groningen verliest weerADO Den Haag heeft vrijdagavond in de topper tegen FC Emmen een knappe comeback voltooid. De Haagse ploeg draaide een 2-0-achterstand om in een 2-3-zege. ADO steeg daardoor naar de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

- Live: FC Emmen - ADO Den Haag, Vrijdag 20 oktober 2023De complete wedstrijdpagina van FC Emmen tegen ADO Den Haag (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen strijdt tegen ADO Den Haag om de tweede plaatsHet is de strijd om plaats twee: Beide ploegen hebben 18 punten en kunnen op twee punten achterstand van koploper Roda JC komen. Voor FC Emmen wacht een 'weekend' van de waarheid. Vanavond is ADO de tegenstander, maandag moeten de Drenten uit naar Groningen.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen ziet ADO de voorsprong verkleinenTussentand FC Emmen - ADO Den Haag: 2-1 Het is de strijd om plaats twee: Beide ploegen hebben 18 punten en kunnen op twee punten achterstand van koploper Roda JC komen. Voor FC Emmen wacht een 'weekend' van de waarheid. Vanavond is ADO de tegenstander, maandag moeten de Drenten uit naar Groningen.

Lees terug: FC Emmen geeft alles weg in de laatste minuten tegen ADO Den HaagEindstand FC Emmen - ADO Den Haag: 2-3 FC Emmen geeft alles weg in de laatste tien minuten Goals van FC Emmen komen van Pazyszek en Vlak