• 53 sec. here
  • News: 24%

ADO boekt in inhaalduel met Telstar eerste overwinning onder trainer Franken

Franken had met ADO in zijn eerste drie duels twee punten veroverd. De Rotterdammer neemt sinds eind februari de honneurs waar bij ADO, dat hoofdtrainer Ruud Brood kort na de overname door het voetbalconcern Bolt Football Holdings verrassend had ontslagen.

In de wedstrijd tegen de nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie nam Thomas Verheydt de thuisploeg bij de hand. De spits versierde een strafschop, die hij vervolgens zelf benutte. De rake penalty betekende zijn 22e competitietreffer van het seizoen. De goal van Verheydt leek de winnende treffer, tot Glynor Plet acht minuten voor tijd van dichtbij voor de gelijkmaker tekende. Lang hoefde ADO niet over de tegentreffer te treuren, want aanvaller Amar Catic zette zo'n vier minuten later de eindstand op het bord: 2-1.

Het duel tussen ADO en Telstar zou aanvankelijk op 25 februari plaatsvinden, maar ging destijds door schade aan het Cars Jeans Stadion niet door. De schade was ontstaan door de storm Eunice. ADO stijgt door de zege ten koste van Roda JC naar plek zes op de ranglijst. De achterstand op nummer twee FC Volendam bedraagt elf punten en dus is er een behoorlijke inhaalrace nodig om nog mee te doen om de directe promotieplaatsen. ADO is met een periodetitel op zak al zeker van deelname aan de play-offs.

/  🏆 2. in NL

PSV-vrouwen verslaan ADO Den Haag na verlenging en zijn bekerfinalistOp De Herdgang is een verlenging nodig om tot een winnaar te komen. PSV zegeviert uiteindelijk met 2-1 en treft in de bekerfinale Ajax.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Voetbalsters PSV kloppen ADO na verlenging en treffen Ajax in bekerfinaleDe voetbalsters van PSV hebben zondag de finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker bereikt. De ploeg van trainer Rick de Rooij versloeg ADO Den Haag na verlenging in Eindhoven met 2-1.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Nadal boekt tegen Alcaraz 20e zege op rij en treft Fritz in finale Indian WellsRafael Nadal heeft zaterdag (lokale tijd) door zijn twintigste achtereenvolgende overwinning de finale van het Masters-toernooi in Indian Wells bereikt. De Spanjaard knokte zich langs zijn talentvolle landgenoot Carlos Alcaraz en treft zondag Taylor Fritz in de jacht op zijn vierde titel van 2022.

Willem II start flitsend onder Hofland, maar geeft zege toch weg tegen AZKevin Hofland heeft Willem II op zondagavond niet naar een cruciale thuiszege op AZ kunnen. De Alkmaarders moesten donderdag nog verlengen tegen Bod\u00f8\/Glimt, stonden in Tilburg razendsnel met 2-0 achter, leken het geluk niet aan hun zijde te hebben, maar hielden toch nog een 2-2 gelijkspel over aan hun bezoek aan Tilburg.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

RKC Waalwijk boekt knappe en verrassende zege bij VitesseRKC Waalwijk heeft zondagmiddag voor een stunt gezorgd. De ploeg van Joseph Oosting boekte een knappe overwinning bij Vitesse: 1-2.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Late treffer Aboukhlal voorkomt nederlaag AZ en eerste winst trainer HoflandAZ lijkt te gaan verliezen in Tilburg, maar een treffer van Zakaria Aboukhlal in de blessuretijd zorgt voor een 2-2 eindstand.