'دشمن دولت' چگونه اولین مدال طلای المپیک کشورش را برد؟ - BBC News فارسی

14/01/1401 02:01:00 ب.ظ

هیدلین دیاز؛ 'دشمن دولت' چگونه اولین مدال طلای المپیک کشورش را برد؟

در سومین روز بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، دنیای هیدلین دیاز برای همیشه تغییر ‌کرد. پس از پنج سال آماده‌سازی، درد کشیدن و صبر کردن، لحظه موعود فرا رسیده بود. دیاز مطمئن و با تمرکز به نظر می‌رسید. او با تاریخ‌سازی برای کشورش و کسب اولین طلای المپیک برای فیلیپین، تنها یک حرکت فاصله داشت. پادکست پایان پادکست دیاز یازده ساله بود که پسر عمویش او را با وزنه برداری آشنا کرد.

البته مادرش از این مسأله ناراحت بود. دیاز می‌گوید: "مادرم به من گفت وقتی بزرگتر شوی هیچ کس تو را دوست نخواهد داشت، زیرا این ورزش مردان است، عضلات بزرگی خواهی داشت و هیچوقت باردار نخواهی شد."

"اما من همچنان این ورزش را ادامه ‌دادم، زیرا از آن لذت می‌بردم. مادرم هم رفته رفته وقتی دید چقدر از آن لذت می‌برم و چه مزایایی دارد - از جمله بورسیه دبیرستانم - شروع به حمایت از من کرد." دیاز بسیار با استعداد بود و در عرض شش سال توانست به سطح اول رقابت‌ها برسد. در سن ۱۷ سالگی به المپیک ۲۰۰۸ پکن رفت و در گروه دوازده نفره، یازدهم شد.

در المپیک ۲۰۱۲ لندن، او پرچمدار کشورش بود، اما رقابت‌ها آنطور که می‌خواست پیش نرفت و او در هر سه تلاش خود برای بلند کردن وزنه ابتدایی شکست خورد. با این حال، همه امید زیادی به آینده او داشتند. در هنگام المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو، دیاز همزمان با وزنه‌برداری، در نیروی هوایی فیلیپین خدمت می‌کرد. او در این دوره با کسب مدال نقره موفقیت بزرگی بدست آورد، زیرا توانسته بود اولین مدال المپیک یک زن فیلیپینی را به دست آورد. headtopics.

ادامه مطلب:
BBC Persian Sport »

رقابت منهای متانت | بهناز شیربانی

این روزها کمتر فردی را می‌توان پیدا کرد که مخاطب پلتفرم‌های ایرانی نباشد. چند سالی است از ایجاد پلتفرم‌های داخلی می‌گذرد و سال‌ها پیش کمتر کسی متوجه ظرفیت‌های این بخش بود و ابعاد ساختاری پلتفرم‌ها به‌مرور آن‌قدر وسعت پیدا کرد تا به رقیبی جدی برای رسانه ملی بدل شد. اما شاید حدس‌زدن این موضوع که زمانی این مدیوم مخاطب گسترده‌ای پیدا کند کمی عجیب به نظر می‌رسید. آغاز ساخت‌وساز در پلتفرم‌های داخلی با آزمون و خطاهایی همراه بود و بسیاری بر این باور بودند که عدم آگاهی از فضای فرهنگی و سرمایه‌گذاری صرف روی چهره‌های مشهور و البته نبود آشنایی کافی با ساخت سریال برای طیف گسترده‌ای از مردم، پاشنه آشیل این بسترهای اینترنتی محسوب می‌شد؛ نقصی که به‌مرور مرتفع شد و شبکه نمایش خانگی بیش از هر چیز به دلیل نیاز جامعه به تکنولوژی روز و پاسخ به انحصار سریال‌سازی در تلویزیون به مسیرش ادامه داد. اما کشمکش‌های شبکه نمایش خانگی و صداوسیما تنها به جدال دو سال اخیر ختم نمی‌شود. می‌توان ریشه این اختلاف را در زمانی جست‌وجو کرد که بسیاری متوجه این واقعیت شدند که با قدرت‌گرفتن شبکه نمایش خانگی، مدیریت افکار عمومی از دستشان خارج شده و حالا زمانی است که باید وارد صحنه شوند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.