بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۱۳ تن از بیماران مبتلا نیز جان خود را از دست دادند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۳۰۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۹۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۸۶ هزار و ۵۱۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
یک هزار و ۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۱ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۹۹۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
حقوق بشر برای سال آتی هم کماکان اثرگذار است | مصطفی علایی
با توجه به روندی که در سال ۱۴۰۱ در موضوع حقوق بشر طی شد، به نظر میرسد این مقوله تأثیراتی جدی بر عرصه سیاست خارجی و دیپلماسی ایران داشته است. در کنار آن، درهمتنیدگی حقوق بشر با حوزه سیاسی، دیپلماتیک و حتی امنیتی سبب شد برخی این اعتقاد را پیدا کنند که مبحث حقوق بشر در قبال ایران یک ماهیت سیاستزده و امنیتزده پیدا کند. بر همین اساس، موضوع حقوق بشر در سال گذشته بر دو محور دیگر یعنی جنگ اوکراین و بحث پهپاد و نیز وضعیت پرونده هستهای و اختلافهای پادمانی، سایه انداخت و این مقوله (حقوقبشر) به یک ضلع و پارامتر سوم برای فشار بر ایران تبدیل شد. اگرچه در ادوار مختلف همواره حقوق بشر مورد تأکید همه کشورها بوده است، اما چه شد که سال گذشته حساسیتها دراینباره بیشتر شد؟محور گفتوگوی «شرق» با مصطفی اعلایی، سفیر اسبق ایران در ونزوئلا، دیپلمات سابق ایران در نمایندگیهای ایران در سازمان ملل قرار گرفت. ادامه مطلب >>