، علی کفاشیان در خصوص وضعیت همکاریاش با فدراسیون فوتبال گفت: از سال 95 که انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شد عضو هیئت رئیسه و نایبرئیس فدراسیون فوتبال هستم. وقفهای به خاطر محرومیتم پیش آمد که به فدراسیون نیامدم و بعد از تمام شدن محرومیت تصمیم گرفتم که با فدراسیون همکاری کنم و همکاری بنده هم در قالب هیئت رئیسه است.
نایبرئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه قاضیزاده هاشمی گفته بازگشت کفاشیان به فدراسیون فوتبال جرم است و صحبت از استیضاح وزیر ورزش مطرح شده، تصریح کرد: من به قانون احترام میگذارم و زمانی که قانون منع به کارگیری بازنشستگان تصویب شد هیچ امضای تعهدآوری از طرف خودم نکردم و به قانون احترام گذاشتم. ظاهرا برای افراد هیئت رئیسه که شغل به حساب نمیآید مشکلی نیست.
نایبرئیس اول فدراسیون فوتبال درباره اینکه بهاروند هم مشکل بازنشستگی دارد، تصریح کرد: مشکل او حل شده و بازگشت به کار گرفته است. کفاشیان در واکنش به این سوال که یعنی او پس از این دوره دیگر در فوتبال حضور نخواهد داشت، گفت: من برای دوره جدید بازنشسته هستم. سنم بالای 65 سال است و طبق اساسنامه نمیتوانم نامزد شوم.
وی در مورد بحثهای مطرح شده در مورد اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال گفت: هنوز که وقت نشده این مسائل را دنبال کنم. هنوز کامل آپدیت نشدهام. به همین خاطر هم دیرتر مصاحبه کردم، من هنوز اطلاعات کامل را ندارم و باید مطالعه کنم تا متوجه شوم. تقریبا در اساسنامه مسائلی که فیفا میخواست اعمال شد و به نظرم اساسنامه خوبی مطابق با قانون جمهوری اسلامی دیده شده و استقلال خودش را هم حفظ کرده است. حالا اگر فیفا هم به یکسری موارد اشکال گرفته باشد قابل حل است.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »