چالش تامین‌اجتماعی با یک بندِ لایحه برنامه هفتم و شائبه ایجاد «فرار بیمه‌ای»

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 71 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 32%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

یک کارشناس امور بیمه‌ای با اشاره به یکی از مواد پیش‌بینی شده در لایحه برنامه هفتم مبنی بر پرداخت حق بیمه توسط سازمان امور مالیاتی کشور می‌گوید: اگر هدف از این بند از لایحه جلوگیری از فرارهای بیمه‌ای و مالیاتی باشد، می‌توان از روش‌های دیگری همچون تعبیه پنجره‌های نرم‌افزاری، ورود و نسبت به تبادل اطلاعات دو سازمان اقدام شود اما پرداخت حق بیمه توسط...

ناهید حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: یکی از مواد پیش‌بینی شده در لایحه برنامه هفتم، بحث پرداخت حق بیمه از طریق سازمان امور مالیاتی کشور است که تعجب متخصصان و صاحب‌نظران این حوزه را به دنبال داشته و با تصویب این بند، از این پس کارفرمایان و بیمه‌شدگان خویش‌فرما باید حق بیمه خود را از طریق سازمان امور مالیاتی پرداخت کند.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی از نظر بودجه‌ای و اداری مستقل است و نه تنها هیچگونه بودجه تعریف‌شده‌ای از دولت دریافت نمی‌کند، بلکه طبق ماده ۲۷ قانون سازمان تامین اجتماعی، دولت به عنوان یکی از مشترکان سازمان تامین اجتماعی، باید سه درصد حق بیمه بیمه‌شدگان و همچنین آن دسته از بیمه‌شدگان توافقی که دارای معافیت بیمه‌ای هستند را پرداخت کند.

وی تاکید کرد: تامین اجتماعی سازمان درآمد-هزینه‌ای است و به ازای درآمدها و منابع خود که حدود ۹۰ درصد آن از محل حق بیمه و مابقی از محل سرمایه‌گذاری‌ها انجام می‌شود، می‌تواند تعهدات خود را به جامعه هدف ارائه کند، اما اینکه در لایحه برنامه هفتم آمده که وصول حق بیمه توسط اداره‌ مالیات و سازمان امور مالیاتی کشور انجام شود، دارای ابهاماتی است.

وی افزود: اگر قرار باشد سازمان تامین اجتماعی برای دریافت وصولی خود، به خزانه دولت مراجعه کند تا بتواند خدماتش را ارائه کند این موضوع لطمات زیادی به نحوه ارائه خدمات سازمان تامین اجتماعی وارد خواهد کرد. این کارشناس امور بیمه‌ای تصریح کرد: اگر هدف از آوردن این بند در لایحه برنامه هفتم، جلوگیری از فرارهای بیمه‌ای و مالیاتی بوده است، می‌توان از طرق دیگری همچون تعبیه پنجره‌های نرم‌افزاری ورود کرد تا با توافقات انجام شده با سازمان تامین اجتماعی، تبادل اطلاعات صورت گیرد، اما اینکه این مبالغ به خزانه دولت برود و سازمان تامین اجتماعی در شرایطی که نرخ پشتیبانی‌اش در وضعیت نگران‌کننده‌ای قرار دارد، پرداخت حق بیمه‌اش توسط سازمان مالیات صورت گیرد، تامین اجتماعی را در ارائه تعهدات بلندمدت همچون پرداخت...

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

چالش تامین‌اجتماعی در ارائه تعهدات با یک بندِ لایحه برنامه هفتمیک کارشناس امور بیمه‌ای با اشاره به یکی از مواد پیش‌بینی شده در لایحه برنامه هفتم مبنی بر پرداخت حق بیمه توسط سازمان امور مالیاتی کشور می‌گوید: اگر هدف از این بند از لایحه جلوگیری از فرارهای بیمه‌ای و مالیاتی باشد، می‌توان از روش‌های دیگری همچون تعبیه پنجره‌های نرم‌افزاری، ورود و نسبت به تبادل اطلاعات دو سازمان اقدام شود اما پرداخت حق بیمه توسط...
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

گزارش ایسنا از بیست و پنجمین روز بررسی لایحه برنامه هفتمبیست و پنجمین روز و چهل و هفتمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه آغاز شد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

بند مربوط به تعیین نرخ آب‌بها برای بهره‌برداران از آب سطحی از لایحه برنامه حذف شدبا تصویب مجلس، بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه حذف شد که در آن سازوکاری برای دریافت آب‌بها برای بهره‌برداران از منابع آب سطحی تعیین شده بود.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

مجلس با دریافت آب‌بهای کشاورزی از آب‌های سطحی و چشمه‌ها مخالفت کردنمایندگان مجلس شورای اسلامی بند (ت) اصلاحی ماده ۳۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را که در مورد دریافت آب بهای کشاورزی از آب های سطحی و چشمه‌ها بود را حذف کردند.
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

تکلیف تامین‌اجتماعی برای «متناسب‌سازی حقوق‌ها»تا پایان سال/ متناسب‌سازی در برنامه هفتم دیده شودیک کارشناس امور بیمه‌ای و بیمه‌شدگان سازمان تامین‌اجتماعی گفت: علیرغم اینکه برنامه ششم تا پایان امسال تمدید شده و طبق آن کلیه برقراری‌ها (حقوق‌ و مستمری‌ها) تا پایان این برنامه مشمول «متناسب سازی» می‌شوند اما برای برقراری‌های سال ۱۴۰۰ تاکنون، متناسب سازی اجرا نشده است؛ این درحالیست که عدم افزایش حقوق‌ها بر اساس میزان تورم باعث افت میزان حقوق...
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

بیمارستان سوختگی و زخم امیرالمومنین(ع) شیرازیک فلوشیپ فوق تخصصی جراحی سوختگی و زخم، هزینه‌های توانبخشی، لباس‌های سوختگی و داروهای ترمیمی و پانسمان‌های نوین بیماران سوختگی را سرسام‌آور توصیف کرد که دارای پوشش بیمه‌ای بسیار اندک هستند.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »