دادگاهی در بنگلادش پنج مرد را به اتهام کشتن یک نویسنده و وبلاگنویس سکولار را به اعدام و یک نفر را به حبس ابد محکوم کرد. آویجیت روی، که اصالتا بنگلادشی و ساکن آمریکا بود، شش سال پیش هنگام خروج از نمایشگاه کتاب در داکا پایتخت بنگلادش در فوریه ۲۰۱۵، با ضربات قمه به قتل رسید. آویجیت (آبهیجیت) روی، که اصالتا بنگلادشی و ساکن آمریکا بود، شش سال پیش هنگام خروج از نمایشگاه کتاب در داکا پایتخت بنگلادش (فوریه ۲۰۱۵)، با ضربات قمه به قتل رسید.
این حمله در راستای موج حملات به شخصیتهای سکولار در بنگلادش بود که به شبهنظامیان اسلامگرا نسبت داده میشد.
دادگاه رسیدگی به این پرونده گفت که این حمله توسط یک گروه غیرمجاز بنام "انصار الاسلام" صورت گرفته بود. گفته میشود که این گروه با القاعده در ارتباط است و رهبر آن یک سرگرد سابق ارتش بود. او یکی از پنج نفری است که به جرم قتل آقای روی به اعدام محکوم شده است.
رافیدا احمد، همسر این نویسنده و وبلاگنویس، زمان حمله همراه او بود. او به شدت زخمی شد، اما زنده ماند.او سایت وبلاگ "موکتو مونا" به معنی "اندیشه آزاد" را برای حمایت از نویسندگی سکولار و بشردوستانه در جامعه اکثریت مسلمان بنگلادش در سال ۲۰۰۰ تاسیس کرد. headtopics.com
میگما کوسکشای صادراتی، یه وقت از بهنام_محجوبی پستی نذارین، ارباب ناراحت میشه
بنگلادش به ما بی بی سی ماله کش . از مملکت امام زمانی چخبر 🤚👎🇮🇷
پرونده قتل وبلاگنویس بنگلادشی؛ پنج نفر به اعدام محکوم شدند، یک نفر به حبس ابدمنبع تصویر،دادگاهی در بنگلادش پنج مرد را به اتهام کشتن یک نویسنده و وبلاگنویس سکولار را به اعدام و یک نفر را به حبس ابد محکوم کرد.
آویجیت (آبهیجیت) روی، که اصالتا بنگلادشی و ساکن آمریکا بود، شش سال پیش هنگام خروج از نمایشگاه کتاب در داکا پایتخت بنگلادش (فوریه ۲۰۱۵)، با ضربات قمه به قتل رسید.
این حمله در راستای موج حملات به شخصیتهای سکولار در بنگلادش بود که به شبهنظامیان اسلامگرا نسبت داده میشد.
دادگاه رسیدگی به این پرونده گفت که این حمله توسط یک گروه غیرمجاز بنام "انصار الاسلام" صورت گرفته بود.
گفته میشود که این گروه با القاعده در ارتباط است و رهبر آن یک سرگرد سابق ارتش بود. او یکی از پنج نفری است که به جرم قتل آقای روی به اعدام محکوم شده است.
رافیدا احمد، همسر این نویسنده و وبلاگنویس، زمان حمله همراه او بود. او به شدت زخمی شد، اما زنده ماند.او سایت وبلاگ "موکتو مونا" به معنی "اندیشه آزاد" را برای حمایت از نویسندگی سکولار و بشردوستانه در جامعه اکثریت مسلمان بنگلادش در سال ۲۰۰۰ تاسیس کرد.
او شهروند آمریکا و متولد بنگلادش بود، که مرتب به بنگلادش سفر میکرد.خانوادهاش میگوید که به دلیل نوشتههایش از طرف اسلامگرایان افراطی تهدید به مرگ شده بود.
پروفسور انور حسین، دوست نزدیک آقای روی و استاد دانشگاه گفته است "او یک متفکر بود، او مردی با دانش برجسته بود، او یک دانشمند بود، او یک مهندس بود".