واکنش‌ها به تصمیم ترکیه در خروج از کنوانسیون منع خشونت علیه زنان

01/01/1400 05:08 ق.ظ

اعلام خبر خروج ترکیه از پیمان بین‌المللی حفاظت از زنان، علاوه براینکه مخالفت‌ها و انتقادهایی را در کشور برانگیخته با واکنش‌ شورای اروپا و کشورهای این اتحادیه مواجه شده است

اعلام خبر خروج ترکیه از پیمان بین‌المللی حفاظت از زنان، علاوه براینکه مخالفت‌ها و انتقادهایی را در کشور برانگیخته با واکنش‌ شورای اروپا و کشورهای این رجب طیب اردوغان، روز شنبه، ۲۰ مارس، در حالی خروج از کنوانسیون استانبول را امضا و نهایی کرد که زن‌کشی و خشونت علیه زنان در سالهای اخیر در ترکیه افزایش یافته است.

شماری از مسئولان ارشد دولت در آنکارا گفتند که قوانین داخلی از حقوق زنان دفاع خواهد کرد، و نه مقررات خارجی.

بسیاری از چهره‌های محافظه‌کار ترکیه و اعضای حزب اسلامگرای عدالت و توسعه اردوغان، می‌گویند که این پیمان ساختار خانواده را تضعیف می‌کند و موجب خشونت می‌شود. فواد اوکتای، معاون رییس‌جمهور ترکیه در توییتی نوشت: «حفظ بافت سنتی-اجتماعی است که از کرامت زنان حفاظت خواهد کرد. برای این کار نیازی به راه‌های خارجی و ارعاب دیگران نیست.»

زهرا زمرد، وزیر خانواده، کار و سیاست‌های اجتماعی ترکیه نیز گفت که قانون اساسی و قوانین ترکیه، حقوق زنان را تامین می‌کنند. منتقدان تصمیم اردوغان می‌گویند که اقدام فوق، ترکیه را از پیوستن به اتحادیه اروپا دورتر می‌کند. headtopics.com

بیچاره ها، ترکیه هم داره میشه ایران.

ادامه مطلب:
IranIntl »

اردوغان گرازی دیگر از دنیای نکبت بار اسلام 💩 حال اینام خوب نیستا

واکنش‌ها به طرح صلح عربستان برای پایان دادن به جنگ یمن | DW | 23.03.2021طرح صلح عربستان از جمله موضوع برقراری آتش‌بس را شامل می‌شود؛ طرحی که با استقبال شورشیان حوثی واقع نشده است. این در حالی است که کشورهای عربی از طرفین درگیر در جنگ شش ساله یمن درخواست‌ کرده‌اند به این طرح پاسخ مثبت بدهند. اولاً حوثی هاشورشی نیستند! بلکه وطن دوستانی هستن که حضورِ متجاوز و فرصت طلب را درسرزمین خود برنمی تابند. ثانیاً طرحِ صلحی که آل سعود ارائه کند مشخصه چی هست!! اولین نشانه یِ صلح واقعی آتش بسِ بدون قید وشرط وخروج از خاک یمن هست عربستان_سعودی حالا که دیده در جنگ شکست خورده، بازی صلح و آتش بست را راه انداخته. گاو_شیرده همیشه یک گاو بوده و یک گاو خواهد مرد لعنت آل_سعود همیشه. نابودی. از. طاغوت. بوده. و. است. و می‌باشد.

واکنش‌ها به اقرار محسن نامجو به آزار جنسی و پوزش او | DW | 17.04.2021محسن نامجو، نوازنده و خواننده ایرانی در پیامی ویدئویی از کسانی که از او آزار جنسی دیده‌اند عذرخواهی کرده است. این پیام اما در شبکه‌های اجتماعی مورد انتقادهای شدید و نیز تأیید قرار گرفته است. من در اون ویدیو اقراری ندیدم. ایشون بابت خطاهای احتمالی ناشی از عدم شناخت یا چنین مواردی عذرخواهی کرده. لطفا عذرخواهی را اقرار جلوه ندهید. خیلی عقبی فایل صوتی بعد از این در امده که ریده خاک بر سر رسانه ها که به عذرخواهی میگن اقرار... والا اگر کس دیگه بود میگفت من عذر خواهی نمیکنم ... حالا که عذرخواهی کرد یک قدم همه اومدن جلو ... برای فرهنگ ما دیکتاتور در همه زمینه ها خوبه که پا پس نکشه ...

واکنش‌‌ها به انتخاب ایران به عضویت کمیسیون مقام زن در سازمان مللواکنش‌‌ها به انتخاب ایران به عضویت کمیسیون مقام زن در سازمان ملل دیدبان حقوق بشر آن را روزی «سیاه برای حقوق زنان» و مخالفان آن را «شرم‌آور» توصیف کردند The journey from black gold to green. bbcqt خوبه از حقوق_بشر به سبک سعودي هم بگید . آویزان کردن سه جوان سعودی از گردن و گرداندن آنها با هلیکوپتر به خاطر آتش زدن عکس ولي_العهد_الأمير_محمد_بن_سلمان . گوه میخورید به فارسی فعالیت میکنید سوسمار خورها

واکنش‌ها به اهانت به ملامحمد فضولی در مدرسه تلویزیونی ایراناهانت به ملامحمد فضولی، شاعر شهیر تُرک در جریان کلاس ادبیات مدرسه تلویزیونی ایران بازتاب و واکنش گسترده‌ای در میان تُرک‌زبان‌های این کشور به همراه داشت. - خبرگزاری آناتولی

واکنش‌ها به پخش «مست عشق» به شکل سریال در شبکه ماهواره‌ای فارسی‌زبانمنظور از شبکه فارسی زبان خارج از کشور کدوم شبکه است؟ GEM TV احتمالا'

واکنش‌ها به نهایی شدن حکم ۲۰ سال زندان دیپلمات جمهوری اسلامی به جرم برنامه‌ریزی برای بمبگذاریواکنش‌ها به نهایی شدن حکم ۲۰ سال زندان دیپلمات جمهوری اسلامی به جرم برنامه‌ریزی برای بمبگذاری همزمان با نهایی شدن حکم زندان دیپلمات جمهوری اسلامی ایران، فعالان حقوق بشر می‌گویند این یک موفقیت «بزرگ» در مقابله با «حمایت جمهوری اسلامی از تروریسم» است. مبارک هممون باشه!!! دست همه کسانی که اینقدر برای این موضوع زحمت کشیدن درد نکنه👏👏👏👏 محکومیت تروریست رژیم ایران اسدالله اسدی در واقع محکومیت قطعی تمامی تروریست‌ها و مزدوران رژیم آخوندی از جمله همکار اسدالله لاجوردی و تیر خلاص زن زندانیان سیاسی ایرج مصداقی است. دیپلمات_تروریست در زندان 👍🏼 امروز_اسدی_فردا_خامنه‌ای BlacklistIRGC

هدف از این پیمان شورای اروپا، موسوم به «کنوانسیون استانبول» که ترکیه آن را ده سال پیش، و در سال ۲۰۱۱ امضا کرد، جلوگیری، تعقیب و حذف خشونت‌های خانگی علیه زنان و ارتقاء برابری بود.

رجب طیب اردوغان، روز شنبه، ۲۰ مارس، در حالی خروج از کنوانسیون استانبول را امضا و نهایی کرد که زن‌کشی و خشونت علیه زنان در سالهای اخیر در ترکیه افزایش یافته است.

شماری از مسئولان ارشد دولت در آنکارا گفتند که قوانین داخلی از حقوق زنان دفاع خواهد کرد، و نه مقررات خارجی.

بسیاری از چهره‌های محافظه‌کار ترکیه و اعضای حزب اسلامگرای عدالت و توسعه اردوغان، می‌گویند که این پیمان ساختار خانواده را تضعیف می‌کند و موجب خشونت می‌شود.

فواد اوکتای، معاون رییس‌جمهور ترکیه در توییتی نوشت: «حفظ بافت سنتی-اجتماعی است که از کرامت زنان حفاظت خواهد کرد. برای این کار نیازی به راه‌های خارجی و ارعاب دیگران نیست.»

زهرا زمرد، وزیر خانواده، کار و سیاست‌های اجتماعی ترکیه نیز گفت که قانون اساسی و قوانین ترکیه، حقوق زنان را تامین می‌کنند.

منتقدان تصمیم اردوغان می‌گویند که اقدام فوق، ترکیه را از پیوستن به اتحادیه اروپا دورتر می‌کند.

آلمان گفت که تصمیم به خروج از پیمان منع خشونت علیه زنان، پیام اشتباه ارسال می‌کند. وزیر خارجه آلمان گفت: «نه سنت‌های فرهنگی و نه سنت‌های ملی و مذهبی نمی‌توانند به عنوان بهانه‌ای برای خشونت علیه زنان مورد استفاده قرار گیرند.»

ماریا پیچینوویچ بوریچ، دبیرکل شورای اروپا، اقدام ترکیه در خروج از پیمان منع خشونت علیه زنان، را «ویرانگر و عقبگردی بزرگ»‌ خواند و گفت این اقدام حفاظت از زنان در ترکیه، اروپا و فراتر از آن را به خطر می‌اندازد.

الیف شافاک، نویسنده ترک مقیم اروپا، در توییتی نوشت: «مرد با وجدان به مجادله زنان یاری می‌رساند، و به مادر و خواهر و دختر و همسر و دوستانش احترام می‌گذارد. مردی که وجدان نداشته باشد نیز از خروج از کنوانسیون حمایت از زنان خوشحال می‌شود. شرم.»

اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول، و از چهره‌های عمده اپوزیسیون ترکیه، خروج این کشور از پیمان منع خشونت علیه زنان را «دردناک»‌ خواند و گفت این اقدام تلاش زنان در طی سالها را نادیده گرفت.

خبرگزاری رویترز می‌گوید با آن که ترکیه آمار رسمی مربوط به زن‌کشی را اعلام نمی‌کند، اما گروهی که خشونت علیه زنان را در ترکیه تحت بررسی دارد می‌گوید که آمار زن‌کشی در ده سال گذشته سه برابر شده است.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که ۳۸ درصد از زنان ترکیه در طول زندگی خود، در معرض خشونت از سوی یک شریک زندگی خود قرار دارند. این نرخ در اروپا ۲۵ درصد است.

آمار نشان می‌دهد که دولت رجب طیب اردوغان تلاش کافی نکرده، اما اردوغان خشونت علیه زنان را محکوم کرده و قبلا گفته که برای رفع آن اقدام خواهد کرد. آنکارا مردهای مرتکب خشونت را شناسایی کرده و اپلیکیشن تلفنی را تعبیه کرده تا زنان از طریق آن بتوانند موارد خشونت را به پلیس اطلاع دهند.