هوش مصنوعی و علم داده؛ رهیافتی علمی با کاربرد در اکتشاف مخزن نفتی

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

دانشیار مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، کاربرد هوش مصنوعی را ارائه راهکارهای به‌روز حفاظت و صیانت از مخازن هیدروکربوری کشور و یافتن گستره صحیح سوخت‌های فسیلی به‌خصوص با تأکید بر مخازن مشترک کشور دانست و گفت: به‌عبارت دیگر هوش مصنوعی و علم داده، رهیافت علمی است که در اکتشاف مخزن نفتی کاربرد دارد.

دکتر حسین هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که اهتمام به‌کارگیری آخرین روش‌های علمی در افزایش بهره‌وری از مخازن ابتدا با تکنیک‌های هوش مصنوعی و سپس روش‌های مهندسی و تجهیزات ازدیاد برداشت میسر خواهد شد، اظهار امیدواری کرد که مدیران شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های تابعه با درک صحیح از رهیافت فعلی گسترش علوم و مهندسی مبتنی بر علم داده و لزوم ازدیاد برداشت در طرح‌های مطالعاتی استفاده حداکثری از توان محققان دانشگاهی کشور در زمینه هوش مصنوعی و کاربرد آن در علوم زمین را مورد توجه ویژه قرار دهند.

دانشیار مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، خاطرنشان کرد: همین داده‌ها با اهداف مشابه برای یافتن «مدل زیرسطحی ذخیره‌سازی گاز Co۲» و یا « مدل زیر سطحی گسل‌ها و شکستگی‌ها» به‌کار می رود.دکتر هاشمی با بیان این‌که رهیافت اکتشاف علمی در طول تاریخ بشر همواره دستخوش تغییرات متعدد بوده است، افزود: با توجه به دانسته‌های دانشمندان هر چندین سال یکبار روش پیشرفت علوم و مهندسی متفاوت بوده است.

دانشیار مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ادامه داد: بیش از ۱۹۰۰ سال بعد، در سال ۱۶۵۰ میلادی، آیزاک نیوتن که در زیر درخت سیب نشسته بود، با سقوط سیب به ظاهر می‌توانست همان رهیافت تجربی ارشمیدس را پیش بگیرد. تلاش وی استفاده از ابزار معادلات ریاضی بود که به قانون دوم نیوتن و فرمول‌بندی شتاب گرانش، نیروی گرانش و جرم منجر شد.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

هوش مصنوعی محرک رونق فلزات ارزشمند می‌شودرونق هوش مصنوعی می‌تواند به معنای رونق تقاضای صنعتی برای فلزات ارزشمند در سال ۲۰۲۴ باشد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

استعفای نخست‌وزیر پرتغال در رابطه‌ با فساد مالی کابینه‌اشنخست وزیر پرتغال در رابطه با احتمال دست داشتن کابینه‌اش در «اختلاس، فساد فعال و غیرفعال صاحبان مناصب سیاسی و نفوذ» در زمینه تخصیص مجوزهای اکتشاف لیتیوم و تولید هیدروژن، استعفا کرد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

سردار تنگسیری: موشک‌های ما از رأس تا انتها کاملاً ایرانی استفرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: توانستیم پهپادها را به هوش مصنوعی مجهز کنیم و این فناوری روی بُرد و دقت هدف‌زنی و رادارگریزی آن‌ها مؤثر است.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

گونه‌های شاخص دوزیستان در ایران کدامند؟اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست و دامپزشکی ایران با همکاری تشکل‌های علمی دانشجویی، دوره آموزشی «آشنایی با دوزیستان ایران» را برگزار می‌کند.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

بیشتر مردم جهان تا سال ۲۰۷۵ گیاهخوار می‌شوندچت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT در یک پیش‌بینی جدید گفت که بیشتر مردم جهان تا سال ۲۰۷۵ به گیاه‌خواری روی می‌آورند.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

تراشه هوش مصنوعی هواوی مشتری بزرگ پیدا کرددر اتفاقی منفی برای شرکت آمریکایی انویدیا، غول اینترنتی بایدو برای تراشه‌های هوش مصنوعی هواوی سفارش داد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »