تیم ملی فوتبال انگلیس پس از ۵۵ سال انتظار توانست به فینال یک تورنمنت مهم (جام جهانی و یورو) برسد. انگلیس با پیروزی ۱-۲ مقابل دانمارک حریف ایتالیا در دیدار نهایی یورو ۲۰۲۰ شد. انگلیس این بار و پیش چشم ۶۶۰۰۰ تماشاگر حاضر در ورزشگاه ومبلی به مصاف دانمارک رفت.
انگلیس گرچه در مجموع تیم برتر زمین بود اما کسپر اشمایکل، دروازهبان باشگاه لستر سیتی با نمایشی درخشان بارها مانع از باز شدن دروازه دانمارک شد.
گل اول بازی را میکل دامسگارد، بازیکن دانمارک روی یک ضربه ایستگاهی استثنایی در دقیقه ۳۰ وارد دروازه انگلیس کرد. با این گل دروازه جردن پیکفورد پس از ۷۲۱ دقیقه در این تورنمنت باز شد. انگلیس خیلی زود به این گل پاسخ داد و در دقیقه ۳۹ بود که باکایو ساکا توپ را برای رحیم استرلینگ سانتر کرد و سیمون کیائر که قصد داشت این پاس را قطع کند، به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.
بازی در وقت عادی بازی با همین نتیجه تمام شد. در دقیقه ۱۰۴ داور یک ضربه پنالتی برای انگلیس اعلام کرد. اشمایکل در ادامه عملکرد درخشان خود ضربه هری کین را مهار کرد اما آقای گل لیگ برتر فوتبال انگلیس، در بازگشت توپ را وارد دروازه کرد. headtopics.
طالب بهمثابه قربانی | نرگس کارخانهای
اول که یکی از آنها را دیدم، تقریبا هنوز وارد افغانستان نشده بودم. باور نمیکردم تجربه یکی از عمیقترین لایههای افغانستان به این سرعت، چند قدم آن طرفتر از مأموران مرز ایران، خودش را به من رسانده باشد. مردی نهچندان بلند، با چشمانی سرمهکشیده به رنگ طوسی، همان رنگ معروفی که منتظر بودم در افغانستان ببینم. طالبی بود که هیچ فارسی نمیدانست و با دستاری مشکی به دور سر، پاسپورتها را بررسی میکرد و سمتوسوی جایی را نشان میداد که باید میرفتیم. از آنجا به بعد هم تنها نبودم، هرکجا میرفتم مردی از طالبان همراهم بود که اغلب تنها پشتون میدانستند و طوری رفتار میکردند که انگار من آنجا نیستم. یک بار هم که متوجه نگاه زیرچشمی یکی از آنها شدم، دستپاچه نگاهش را دزدید. روزهای بعد فهمیدم تنها او نیست که دیدن یک زن برایش سخت است. سفر از هرات شروع شد و در تمام روزها و شهرهای بعد، اثر و حضور طالبان دائمی بود، همه جا و هر لحظه. حالا باید هر یک از عکسهایی را که در اخبار و تلویزیون از افغانستان دیده بودم، زندگی میکردم. ادامه مطلب >>
پس این داور ویدیویی به چه درد میخوره؟ bbcpersian البته با الطاف داوری و وارِ کور bbcpersian یوفا فقط به فکر درآمد زایی هست و دانمارک قربانی این امور شد