نیروهای اسرائیلی استاندار قدس را بازداشت کردند

16/01/1401 02:48 ب.ظ

نیروهای اسرائیلی استاندار دولت فلسطین در قدس را بازداشت کردند. - خبرگزاری آناتولی

نیروهای اسرائیلی استاندار دولت فلسطین در قدس را بازداشت کردند. - خبرگزاری آناتولی 05.04.2022 قدس/خبرگزاری آناتولی نیروهای اسرائیلی عدنان قیص، استاندار دولت فلسطین در قدس را بازداشت کردند.

استانداری قدس با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نیروهای اطلاعاتی دولت اشغالگر، عدنان قیص استاندار قدس را در خانه‌اش در قصبه سیلوان در قدس بازداشت کردند.

پلیس اسرائیل تاکنون درباره علت بازداشت استاندار قدس اظهار نظر نکرده است.

ادامه مطلب:
aa_persian »

طی حمله نظامیان اسرائیل به باب العامود قدس 19 فلسطینی زخمی شدندنظامیان اسرائیل با یورش به منطقه باب العامود قدس اشغالی 19 فلسطینی را مجروح کردند. - خبرگزاری آناتولی

گروه‌های فلسطینی: به جنایت اسرائیل پاسخ شدیدتر خواهیم دادگروه‌های فلسطینی: به جنایت اسرائیل پاسخ شدیدتر خواهیم داد گروه‌های فلسطینی از جمله جنبش حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین طی بیانیه مشترک اعلام کردند که هر جنایاتی اسرائیلی با پاسخ شدیدتر مواجه خواهد شد.

بازداشت ۵ نفر به دست نیروهای اطلاعات در پیرانشهررسانه‌های حقوق بشری کرد از بازداشت ۵ جوان در شهرستان پیرانشهر به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی خبر داده‌اند. بر اساس گزارش‌ها این شهروندان در روز ۱۴ فروردین و در منزلی در روستای «کارخانه قند» پیرانشهر دستگیر شده‌اند. اخبار_ایران

گروهی از کشاورزان اصفهان در مقابل دادگستری تجمع کردندتجمع‌کنندگان، دادستان، استاندار سابق اصفهان و همکاران‌شان را عامل اصلی خشک‌کردن زاینده‌رود دانستند و خواستار پیگرد قضایی و محاکمه آنان شدند.

بازداشت فردی در خمین که می‌گوید «امام زمان» استفرمانده انتظامی شهرستان خمین از بازداشت فردی ۴۰ ساله در این شهرستان خبر داد که خود را «امام زمان» معرفی کرده است.سرهنگ «هادی افراسیابی» گفت: این فرد خود را نماینده خدا بر روی زمین و امام زمان معرفی می‌کرد. اخبار_ایران

لیتوانی در واکنش به کشتار بوچا سفیر روسیه را اخراج کردلیتوانی به دنبال انتشار گزارش‌ها درباره کشتار دسته‌جمعی شهروندان غیرنظامی اوکراین به دست نیروهای روسی، روز دوشنبه ۱۵ فروردین اعلام کرد که سفیر روسیه را اخراج می‌کند.

نیروهای اسرائیلی استاندار دولت فلسطین در قدس را بازداشت کردند.

05.04.2022

قدس/خبرگزاری آناتولی

نیروهای اسرائیلی عدنان قیص، استاندار دولت فلسطین در قدس را بازداشت کردند.

استانداری قدس با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نیروهای اطلاعاتی دولت اشغالگر، عدنان قیص استاندار قدس را در خانه‌اش در قصبه سیلوان در قدس بازداشت کردند.

پلیس اسرائیل تاکنون درباره علت بازداشت استاندار قدس اظهار نظر نکرده است.

پلیس اسرائیل پیشتر طی سال‌های اخیر نیز چندین بار عدنان قیص را برای چندین ساعت بازداشت کرده است. اسرائیل همچنین ورود استاندار قدس به کرانه باختری را محدود کرده است.