نقش مدیران وزارت جهاد کشاورزی دولت رئیسی و سازمان توسعه تجارت در فساد ۳میلیارد دلاری چای دبش؛ «ع» و «الف» چگونه زمینه را برای رانت‌خواری فراهم کردند؟

  • 📰 EtemadOnline
  • ⏱ Reading Time:
  • 70 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 31%
  • Publisher: 59%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

یک روز پس از افشای فساد نجومی در حوزه واردات چای توسط گروه کشت و صنعت «دبش»، افکار عمومی تحت‌تاثیر اتفاقات صورت‌گرفته به دنبال پاسخ به این سوال است که چنین فسادی چگونه در حجمی گسترده رخ داده و چه برخوردی با بازیگران این ویژه‌خواری گسترده شده است؟ به گزارش اعتماد، در حالی که دفتر بازرسی ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای گفته است: «ریشه تخلف و فساد ارزی یک...

در حالی که دفتر بازرسی ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای گفته: «ریشه تخلف و فساد ارزی یک شرکت مطرح در زمینه واردات چای به سال ۱۳۹۸ بازمی‌گردد» خبرنگار اعتماد به جزئیات تازه‌ای دست پیدا کرده که نشان می‌دهد بخش بزرگی از تخلف گروه «دبش» در همین دو سال گذشته و با مشارکت شبکه وسیعی از مدیران شاغل در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت صورت گرفته است.

به گزارش اعتماد، در حالی که دفتر بازرسی ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای گفته است: «ریشه تخلف و فساد ارزی یک شرکت مطرح در زمینه واردات چای به سال ۱۳۹۸ بازمی‌گردد» خبرنگار اعتماد به جزییات تازه‌ای از این رانت‌خواری گسترده دست پیدا کرده که حتی خلاف این موضوع را نیز اثبات می‌کند و نشان می‌دهد که بخش بزرگی از تخلف گروه «دبش» در همین دو سال گذشته و با مشارکت شبکه وسیعی از مدیران شاغل در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت صورت گرفته است.

چنانکه از یک میلیارد و 800 میلیون دلار ارز اختصاص‌یافته به واردات چای، یک میلیارد و 400 میلیون دلار آن در فرآیندی کاملا مبهم و رانتی به این 4 شرکت رسیده است.سرانه مصرف چای در ایران 1.5 کیلوگرم در نظر گرفته می‌شود. اما مدیران چای «دبش» ‌با بیش برآوردی که در حوزه مصرف ارایه کرده‌اند؛ سرانه مصرف را تا 4 کیلوگرم بالا برده و برای واردات چای مجوز گرفته‌اند. با توجه به میانگین 5.

این در حالی است که در زمان وقوع این ویژه‌خواری، شرکت بازرگانی دولتی میلیون‌ها تن واردات نهاده‌های دامی، کالای اساسی و انواع خوراکی‌ها و داروها را در دستور کار داشته که به دلیل نبود ارز یا عدم تخصیص آن، در بنادر رسوب کرده یا فاسد شدند. گزارش‌های زیادی در این باره نیز منتشر شده که موضوع این گزارش نیست.

تجربه این ۴ دهه نشان داده فساد مالی رخ نمی دهد مگر پشتوانه قوی در دولت و مسئولان رده بالا پشت آن باشد. مردم بینوا برای گرفتن وام ۱۰ میلیونی باید از چند خوان رد شوند ولی برای ارتکاب فساد فرش قرمز پهن می شود.....

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 9. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

نقش مدیران وزارت جهاد کشاورزی دولت رئیسی و سازمان توسعه تجارت در فساد ۳میلیارد دلاری چای دبش؛ «ع» و «الف» چگونه زمینه را برای رانت‌خواری فراهم کردند؟یک روز پس از افشای فساد نجومی در حوزه واردات چای توسط گروه کشت و صنعت «دبش»، افکار عمومی تحت‌تاثیر اتفاقات صورت‌گرفته به دنبال پاسخ به این سوال است که چنین فسادی چگونه در حجمی گسترده رخ داده و چه برخوردی با بازیگران این ویژه‌خواری گسترده شده است؟ به گزارش اعتماد، در حالی که دفتر بازرسی ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای گفته است: «ریشه تخلف و فساد ارزی یک...
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »

تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تبریزبا هدف توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی، تفاهم نامه همکاری مابین سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تبریز به امضاء رسید.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

شاخص‌ نخبگی را وطن دوستی می‌دانم/ سال گذشته دانشگاه هدف دشمن بود/ دولت دست اندرکاران پرونده فساد چای را عزل و پرونده را به دست دستگاه قضا سپردرئیس جمهور با تبیین روند کشف فساد در واردات چای از سوی دولت و ارجاع ان به دستگاه قضا تاکید کرد: حتما سر اژدهای هفت سر فساد را قطع خواهیم کرد.
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

مولوی عبدالحمید: اختلاس اخیر «تکان‌دهنده» و «مأیوس‌کننده» استمولوی عبدالحمید، امام جمعه زاهدان، در واکنش به اختلاس «دو میلیارد دلاری» شرکت چای دبش گفت که «این اختلاس‌های کلان بسیار تکان‌دهنده و مأیوس‌کننده هستند».
منبع: RadioFarda_ - 🏆 13. / 51 ادامه مطلب »

مجلس با دریافت آب‌بهای کشاورزی از آب‌های سطحی و چشمه‌ها مخالفت کردنمایندگان مجلس شورای اسلامی بند (ت) اصلاحی ماده ۳۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را که در مورد دریافت آب بهای کشاورزی از آب های سطحی و چشمه‌ها بود را حذف کردند.
منبع: MashreghNews - 🏆 5. / 63 ادامه مطلب »

شناسنامه‌دار کردن باغات راه توسعه صادرات استرئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: شناسنامه‌دار کردن باغات راه توسعه صادرات است.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »