مسئولان بهداری زندان تهران بزرگ زندانیان اعتصابی را کتک زدند | DW | 29.01.2022

09/11/1400 12:39:00 ب.ظ

پس از مراجعه تعدادی از زندانیان اعتصابی در زندان تهران بزرگ به بهداری زندان و توهین پزشک بهداری به آنها، یک مجادله لفظی میان مسئولان بهداری و این زندانیان درگرفت. ماموران و کادر درمانی این زندانیان را به شدت کتک زدند.

پس از مراجعه تعدادی از زندانیان اعتصابی در زندان تهران بزرگ به بهداری زندان و توهین پزشک بهداری به آنها، یک مجادله لفظی میان مسئولان بهداری و این زندانیان درگرفت. ماموران و کادر درمانی این زندانیان را به شدت کتک زدند. به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، تعدادی از زندانیان اعتصابی در زندان تهران بزرگ، توسط مسئولان بهداری زندان مجروح شدند. این زندانیان سعید تمجیدی، امیر حسین مرادی، حمید کاشانی، محمد ترکمان و محمد ابولحسنی هستند.

هرانا نوشته است که میان آنها و مسئولان بهداری درگیری لفظی رخ داد. این درگیری به دنبال توهین مسئولان بهداری به زندانیان مراجعه کننده و سرباز زدن آنان از انجام وظایف خود صورت گرفت.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید سعید تمجیدی از بازداشت‌شدگان اعتراضات آبان ۹۸ گفته است که آنها که در اعتصاب غذا بوده‌اند، روز جمعه هشتم بهمن به روال معمول به بهداری زندان رفتند "تا علائم حیاتی آنها چک شود". اما پزشک بهداری به جای انجام این کار به آنها توهین کرده و آنها نیز واکنش نشان داده‌اند. به گفته او پزشک بهداری و دیگر ماموران بر سر آنها ریخته‌ و انها را به شدت کتک زده‌اند.

در فایل صوتی که از سعید تمجیدی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، او گفته است که افسرنگهبانان در گزارش خود از این واقعه زندانیان را مقصر قلمداد کرده است. او هم‌چنین احتمال داده است که این اتفاق با هماهنگی قبلی بوده و گفته است: «خودشان ما را به بهداری برده بودند و دیگر می‌ترسیم که بهداری مراجعه کنیم.» headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

بحران نمایندگی و سال تلاش برای احیای سیاست| وحید عابدینی - سینا رحیم پور

ایران،‌ در سالی که گذشت، یکی از شدیدترین چالش‌های اجتماعی چند دهه اخیر خود را پشت سر گذاشت. اعتراضات میانه سال ۱۴۰۱ را باید اوج‌گیری وضعیتی دانست که از میانه دهه 90 آغاز شده بود. تا پیش از اعتراضات دی‌ماه ۱۳۹۶، تعارضات کلان سیاسی در جمهوری اسلامی بیشتر بین دو قطب با نمایندگانی از نخبگان سیاسی شکل می‌گرفت؛ در دهه 60 بین چپ و راست، در دوران پس از دوم خرداد بین اصلاح‌طلب و اصولگرا و در ابتدای دهه 90 بین انقلابی و اعتدالی. در آن سال‌ها، بازیگری سیاست‌مداران عمل‌گرا، به‌ویژه اکبر هاشمی‌رفسنجانی، منجر به ایجاد موازنه بین دو جناح سیاسی می‌شد و بدین‌سان گوی قدرت بین جریان‌های سیاسی در رفت‌و‌آمد بود. اما با تحولات میانه دهه 90 در حوزه داخلی و خارجی و درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و افول قدرت جریان میانه،‌ گویی سوت پایان این بازی به صدا در‌آمد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

سعید تمجیدی از زندان فشافویه: مگر دکتر زندان چاقو روی زندانی می‌کشد؟

هه‌نگاو: یک زندانی سیاسی کُرد اهل ترکیه «در آستانه استرداد» به این کشورسایت حقوق بشری هه‌نگاو روز جمعه گزارش داد که سنور طامارا، زندانی سیاسی کُرد اهل ترکیه که در حال سپری کردن دوران حبس خود در زندان ارومیه است، به کشور خود «مسترد» خواهد شد.

بایدن شمار محدودی از سربازان آمریکایی را به شرق اروپا می‌فرستد | DW | 29.01.2022جو بایدن از اعزام شمار محدودی از سربازان آمریکایی به شرق اروپا هم‌زمان با تقویت حضور ناتو در این منطقه خبر داده است. در عین حال وزیر دفاع آمریکا گفته است درگیری اجتناب ناپذیر نیست و هنوز فرصتی برای دیپلماسی وجود دارد.

۱۰سناتور‌ آمریکا خواهان سختگیری بیشتر در تحریم‌‌های نفتی ایران شدند | DW | 29.01.2022گروهی از سناتورهای آمریکایی در نامه‌ای به بایدن از او خواستند تحریم‌ها علیه ناوگان رو به رشد نفتکش‌های ایران و افزایش صادارات این کشور را جدی‌تر اجرا کند. آنها گفته‌اند رونق فروش نفت ایران 'خزانه رژیم' را پر کرده است.

نرگس محمدی: حکم دادگاه انقلاب را به رسمیت نمی‌شناسم | DW | 28.01.2022نرگس محمدی حکم دادگاه و روند رسیدگی به پرونده‌اش را 'فاقد وجاهت قانونی' خواند. او در نامه‌ای 'مجرم شناخته شدن به دلیل نامزدی دریافت جایزه صلح نوبل' را نشانه 'بی‌اساس و مغرضانه' بودن اتهامات طرح‌شده علیه خود خواند.

نماینده مجلس: با چراغ سبز غربی‌ها، چین جای اینستکس اروپا را گرفت | DW | 28.01.2022یک نماینده مجلس از آزادسازی پول بلوکه شده ایران با چراغ سبز غربی‌ها و جایگزینی اینتستکس با کانال چین خبر داد. همزمان یک مقام ارشد کاخ سفید ضمن خوشبینی نسبت به احیای برجام از تدارک برای شکست احتمالی مذاکرات می‌گوید. بدبخت مردم ايران