ماجرای خروج کامیون‌های پر از محموله از شرکت هفت‌تپه چه بود؟- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم | Tasnim

18/11/1399 04:46 ب.ظ

ماجرای خروج کامیون‌هایی از شرکت هفت‌_تپه چه بود؟ در پی انتشار برخی اخبار و انتشار تصاویر در فضای مجازی مبنی بر خروج اموال شرکت هفت تپه، یک منبع آگاه از مقامات استان خوزستان خروج اموال از این شرکت را تکذیب کرد

، در پی انتشار برخی اخبار و انتشار تصاویر در فضای مجازی مبنی بر خروج اموال شرکت هفت تپه، یک منبع آگاه از مقامات استان خوزستان خروج اموال از این شرکت را تکذیب واظهار داشت محموله شکر زرد پیش فروش شده سال گذشته بوده که وجوه حاصل از فروش به عنوان حقوق کارگران پرداخت شده است.

وی ادامه داد: روند برداشت نیشکر و تولید در شرکت ادامه دارد و حقوق پرسنل تا دی ماه هم پرداخت شده است. ماجرای اعتراضات هفت تپه و تلاش دانشجویان عدالتخواهی که ثمرساز شد وی با بیان اینکه اموال شرکت خارج نشده و دستگاه نظارتی و حفاظتی بر امور صورت گرفته در شرکت نظارت می‌کنند، ادامه داد: همچنین نماینده هیئت واگذاری سازمان خصوصی سازی در شرکت هفت تپه مستقر است.

این مقام آگاه با اشاره به اینکه توقفی در روند کار شرکت هفت تپه وجود ندارد، گفت: علاوه بر شرکت نیشکر، کارخانه ام‌دی‌اف، رب‌سازی و ذغال نیز مشغول به فعالیت است.

ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa »

یک مقام آگاه که به دلایل نامشخص (مثلا خطر جانی) نخواسته نامش فاش شود گفته اداره اطلاعات، نیروی انتظامی، مدیر حراست شرکت هفت تپه و نماینده هیئت واگذاری سازمان خصوصی سازی بر حراست از اموال شرکت نظارت دارند اینهمه آدم و ارگان بر بالا و پایین رفتن زنجیر جلوی دربِ شرکت نظارت می کنند؟ اینم جریان اختلاس اسدبیگی . اول گفتند ک دروغه اصلا چیزی نیست ، بعد گفتند بابا ۱.۵ میلیارد دلار خورده الانم شده ۲ ميليارد دلار . کلا هر چی ک گفتند دروغه بدونید ک راسته.

مأموریت بخش حقوقی پرسپولیس برای بررسی ماجرای شستا- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnimماجرای واگذاری ۳ دانگ از ساختمان پرسپولیس به شستا چیست؟ پیگیری‌ها نشان می‌دهد این موضوع تاکنون قطعی نشده است پرسپولیسی‌ها معتقدند بدهی فدراسیون فوتبال به شستا ارتباطی به ساختمان سرخپوشان ندارد و مسئولان فدراسیون باید این مشکل را برطرف کنند

روایت تصویری تسنیم از کروناگردی مسافران در اصفهان نارنجی- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم | Tasnimاخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید

184 میلیون تردد جاده‌ای از 26 اسفند تا 10 فروردین- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم | Tasnimافزایش ۸۹ درصدی تردد بین جاده‌ای در نوروز سخنگوی نیروی انتظامی: از ابتدای طرح نوروزی پلیس (۲۶ اسفند) تاکنون ۱۸۴ میلیون تردد صورت گرفته است ترددهای بین جاده‌ای در کشور طی نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۹ درصد افزایش یافته است

توصیف پاپ از دیدار با آیت الله سیستانی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimپاپ: دیدار آیت‌الله سیستانی باعث مسرت روحی‌ام شد در جریان سفر به عراق خیلی بیشتر از بقیه مسافرت‌ها خسته شدم؛ این تصمیم را با آگاهی از خطراتی که داشت گرفتم PopeInIraq و در ادامه یک شیشکی بلد برای ولی امر مسلمین جهان سید علیل خامنه‌ای کشیدند 😄 خوشم میاد رهبر ایرانو تخمشم حساب نکرده شناخت و درک بی‌طرفانه مسائل و مشکلات و از خودگذشتگی برای رفع آنها شرط اول برای تاثیرگذاری و اصلاح جوامع است. آیت الله سیستانی همان قدری خوب عمل کرد که پاپ آفرین بر هر دو آنها.

سقوط مرگبار دبیر اول سفارت سوئیس از برجی در تهران- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم | Tasnimسقوط یکی از کارکنان سفارت_سوییس از برج سخنگوی سازمان اورژانس: یک خانم ۵۱ ساله از یکی از برج‌های کامرانیه سقوط کرده است؛ این فرد دبیر اول سفارت سوئیس بوده است هنوز مشخص نیست این فرد خودکشی کرده یا این سقوط صرفاً یک حادثه بوده است

، در پی انتشار برخی اخبار و انتشار تصاویر در فضای مجازی مبنی بر خروج اموال شرکت هفت تپه، یک منبع آگاه از مقامات استان خوزستان خروج اموال از این شرکت را تکذیب واظهار داشت محموله شکر زرد پیش فروش شده سال گذشته بوده که وجوه حاصل از فروش به عنوان حقوق کارگران پرداخت شده است.

وی ادامه داد: روند برداشت نیشکر و تولید در شرکت ادامه دارد و حقوق پرسنل تا دی ماه هم پرداخت شده است.

ماجرای اعتراضات هفت تپه و تلاش دانشجویان عدالتخواهی که ثمرساز شد

وی با بیان اینکه اموال شرکت خارج نشده و دستگاه نظارتی و حفاظتی بر امور صورت گرفته در شرکت نظارت می‌کنند، ادامه داد: همچنین نماینده هیئت واگذاری سازمان خصوصی سازی در شرکت هفت تپه مستقر است.

این مقام آگاه با اشاره به اینکه توقفی در روند کار شرکت هفت تپه وجود ندارد، گفت: علاوه بر شرکت نیشکر، کارخانه ام‌دی‌اف، رب‌سازی و ذغال نیز مشغول به فعالیت است.

وی خاطرنشان کرد: به اداره اطلاعات و نیروی انتظامی و مدیر حراست شرکت هفت تپه تاکید شده که نظارت لازم جهت حراست از اموال شرکت داشته باشند.