قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد | DW | 17.12.2020

27/09/1399 02:31 ب.ظ

قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران که در آبان ماه به تصویب کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل رسیده بود، در مجمع عمومی تصویب شد. ایران به تندی واکنش نشان داده و قطعنامه را 'فاقد وجاهت قانونی' دانسته است.

قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران که در آبان ماه به تصویب کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل رسیده بود، در مجمع عمومی تصویب شد. ایران به تندی واکنش نشان داده و قطعنامه را 'فاقد وجاهت قانونی' دانسته است. قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران که در آبان ماه به تصویب کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل رسیده بود، در مجمع عمومی تصویب شد. ایران به تندی واکنش نشان داده و قطعنامه را"فاقد وجاهت قانونی" دانسته است.

مجمع عمومی سازمان ملل روز چهارشنبه ۱۶ دسامبر (۲۶ آذر) قطعنامه"نقض فاحش حقوق بشر در ایران" را با ۸۲ رأی موافق در مقابل ۳۰ رأی مخالف و ۶۴ رای ممتنع تصویب کرد. این قطعنامه در آبان ماه در کمیته سوم مجمع عمومی با ۷۹ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۶۴ رأی ممتنع به‌ تصویب رسیده بود. گفته شده که تغییراتی در متن قطعنامه مصوب کمیته سوم داده شده است.

در این قطعنامه که به پیشنهاد کانادا تهیه شده، موارد متعددی از نقض حقوق بشر در ایران مورد اعتراض قرار گرفته است؛ از جمله تعداد بالای اعدام‌‌ها، اعدام مجرمان زیر ۱۸ سال، تبعیض علیه زنان و اقلیت‌ها، بی‌قانونی در برخورد با متهمان، شکنجه و اعتراف‌گیری از متهمان و بازداشت‌های خودسرانه. headtopics.com

باید یه فکری برای سازمان زباله کرد نه سازمان ملل تغییر نام

اصلا حکومت غاصب ایران جاش اونجا نیست

ادامه مطلب:
dw_persian »

حرف مفت میزنن ما خودمون پرفسور حقوق بشر داریم.

قطعنامه پارلمان اروپا در انتقاد از نقض حقوق بشر در ایران؛ مجلس بیانیه دادنمایندگان مجلس ایران در بیانیه‌ای قطعنامه پارلمان اروپا در انتقاد از نقض حقوق بشر در این کشور و تحریم علیه مقامات تهران را محکوم کردند. - خبرگزاری آناتولی

واکنش تهران به تصویب قطعنامه در رابطه با وضعیت حقوق بشر در ایرانوزارت امور خارجه ایران به تصویب قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر علیه این کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل واکنش نشان داد. - خبرگزاری آناتولی

سفیر ایران در پکن‌: خبرهای خوبی درباره روابط ایران و چین در راه استسفیر کشورمان در چین با بیان این که سالگرد انقلاب با عید بهاره ‎چین و آغاز پنجاهمین سال برقراری روابط دیپلماتیک دو کشور همراه شده گفت: خبرهای خوبی در روابط دو کشور در راه است.

آنتونی بلینکن: در مورد انتخابات ایران نظر نمی‌دهم؛ در ایران شخص رهبر تصمیم‌گیرنده استآنتونی بلینکن: در مورد انتخابات ایران نظر نمی‌دهم؛ در ایران شخص رهبر تصمیم‌گیرنده است وزیرخارجه ایالات متحده گفت: «من فکر می‌کنم همان‌طور که یکی از همکارانم چند روز پیش گفت، مسیر پیش روی‌مان بیش از مسافت طی شده است. پس باید ببینیم به کجا خواهیم رسید.» دیگه پول خرج نکنین برای رای آوردن اصلاح طلبا به هیچ جا نمیرسید خسته نباشید جناب وزیر امورخارجه امریکا خیلی پیشرفت داشتید

رغد دختر صدام حسین: در نبود حاکمیت حقیقی در بغداد، ایران آشکارا در عراق دخالت می‌کندرغد دختر ارشد صدام حسین رئیس جمهوری اسبق عراق دوشنبه 15 فوریه 2021 ضمن تاکید این که دخالت‌های ایران عامل آمدن آمریکابه منطقه واین همه کشتاربه بهانه های مختلف از۴۰سال گذشته تاکنون پدر رغدخانم است جنگ باایران،کشتارفجیع کوردها،ماجرای انفال ،حمله به کویت ،اعدام ی متعددو..همه ی این ها بخش ناچیزی ازجنایات صدام است،حال دخترجانی تاریخ نگاه به ریاست دارند؟!!حافظه ی تاریخ راچکارمیکنند؟ همین گوینده این گذاره گویایی همه چیز هست انگار نه انگار بعثی های سابق معلمای داعشی های الان اند گوه خورد توله کفتار تکریتی

بروز انفجارهای شدید در مناطق نفوذ ایران در حومه البوکمال در سوریهانفجارهای شدیدی درمناطق نفوذ شبه‌نظامیان طرفدار ایران در حومه شرقی دیرالزور، به ویژه منطقه العباس در خدارو شکر بلکه نابود بشند بره پی کارش !!!

قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد

قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران که در آبان ماه به تصویب کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل رسیده بود، در مجمع عمومی تصویب شد. ایران به تندی واکنش نشان داده و قطعنامه را"فاقد وجاهت قانونی" دانسته است.

مجمع عمومی سازمان ملل روز چهارشنبه ۱۶ دسامبر (۲۶ آذر) قطعنامه"نقض فاحش حقوق بشر در ایران" را با ۸۲ رأی موافق در مقابل ۳۰ رأی مخالف و ۶۴ رای ممتنع تصویب کرد.

این قطعنامه در آبان ماه در کمیته سوم مجمع عمومی با ۷۹ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۶۴ رأی ممتنع به‌ تصویب رسیده بود. گفته شده که تغییراتی در متن قطعنامه مصوب کمیته سوم داده شده است.

در این قطعنامه که به پیشنهاد کانادا تهیه شده، موارد متعددی از نقض حقوق بشر در ایران مورد اعتراض قرار گرفته است؛ از جمله تعداد بالای اعدام‌‌ها، اعدام مجرمان زیر ۱۸ سال، تبعیض علیه زنان و اقلیت‌ها، بی‌قانونی در برخورد با متهمان، شکنجه و اعتراف‌گیری از متهمان و بازداشت‌های خودسرانه.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی به تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل به تندی واکنش نشان داد.

او اقدام دولت کانادا و دیگر"بانیان این قطعنامه" را مصداق"سوءاستفاده از مفاهیم و ارزش‌های متعالی حقوق بشری برای پیشبرد اغراض کوته‌بینانه سیاسی" و"فاقد هرگونه وجاهت قانونی" دانسته و آن را محکوم کرده است.خطیب‌زاده تهیه‌کنندگان این قطعنامه را متهم کرد که چشمشان را بر روی"تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران" بسته‌اند و به جای محکوم کردن آمریکا، ایران را محکوم می‌کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران به کانادا و دیگر تهیه‌کنندگان این قطعنامه توصیه کرده که"رفتار مداخله‌جویانه و غیراخلاقی در قبال ملت‌های مستقل را متوقف کنند".

او همچنین این گونه اقدامات را"غیرسازنده" و"موجب دامن زدن به کلیشه سازی‌های منفی و برچسب‌زنی سیاسی علیه کشورهای مستقل" دانسته است.

با تصویب این قطعنامه پرونده حقوق بشری ایران در سازمان ملل برای یک سال دیگر باز خواهد ماند.