قطب زاده: رفیق هیچکس، آدم هیچکس

  • 📰 bbcpersian
  • ⏱ Reading Time:
  • 105 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 45%
  • Publisher: 51%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

قطب زاده: رفیق هیچکس، آدم هیچکس

عکاس: آلفرد یعقوب‌زاده" جا نشده‌اند یا بدون ذکر منبع استفاده شده‌اند – به ویژه منابع سازمان های اطلاعاتی آمریکا و شوروی. فکر نمی‌کنم آنچه در پی می‌آید چهره تصویرشده از صادق قطب‌زاده یا روایت کلی فیلم را دگرگون کند. اما شاید آن تصویر را کمی شفاف‌تر کند یا به یک پرسش که در ذهن بیننده شکل گرفته و تا آخر فیلم بی پاسخ مانده پاسخ بدهد.

اما به جز این یک خط در این باره چه می‌دانیم؟ چه مستندات یا شواهدی داریم که نه برای رد و تأیید فرضیه به سیاق علوم تجربی، که برای ساختن تصویری کامل‌تر و روشن‌تر به کار بگیریم؟ نخست، همان متنی که این موضوع را طرح کرده، یعنی خاطرات کوزیچکین. کوزیچکین بلافاصله پس از جمله "او حاضر بود به شوروی کمک کند" می‌نویسد:

کوزیچکین در مورد هرچه از دوران حضورش در ایران می‌گوید منبعی مهم است که رد یا تردید جدی در مدعایش نیاز به ادعای یک منبع دسته اول دیگر یا شواهد متقن دارد. در مورد ادعای "همکاری" قطب‌زاده با جی آر یو در آمریکا اما چنین نیست – می‌شود گفت برعکس است. یعنی این بار تأیید آن مدعاست که نیاز به منبع دسته اول یا شواهد متقن دارد.قطب‌زاده دراوایل دهه ۶۰ میلادی در آمریکا - عکس از آرشیو شخصی لیان ‌واگ‌ بکدر یک جمله می‌شود گفت تقریباً همه شواهد موجود علیه ادعای کوزیچکین است.

تفاوت میتروخین با کوزیچکین این است که او نه در یک دفتر محلی که در مسکو یا "مرکز" می‌نشسته و به هر آنچه از دفترهای محلی می‌آمده دسترسی داشته. آنچه او از فعالیت‌های کا گ ب در ایران گزارش می‌کند در کلیت با آنچه کوزیچکین می‌گوید همراستا است: یعنی عزم حاکمان شوروی برای تضعیف یا حذف چهره‌هایی که با دولت کمونیست دشمنی داشتند. نامی که در این راستا مکرر در هر دو منبع ذکر می‌شود، صادق قطب‌زاده است.

او مثال‌های متعددی می‌آورد از جعل نامه و سند و گزارش برای تخریب افرادی که مقبول حاکمان شوروی نبودند. یکی از کسانی که به گفته بیتمن زیاد هدف اینگونه عملیات بوده، صادق قطب‌زاده است. می‌گوید روزنامه نگارهای غربی بدون ارایه هیچ سند و مدرکی به او انگ جاسوسی شوروی می‌زدند. می‌گوید کار به جایی رسید که حتی جان کانلی، نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در کارزار انتخاباتی‌اش این اتهام را تکرار کرد – بی‌آنکه دلیلی ارایه کند.

روزنامه نیویورک‌ تایمز در تاریخ ۱۳ ژانویه ۱۹۸۰ خبر داد که جان کانلی، یکی از نامزدهای حزب جمهوری‌خواه برای ریاست جمهوری امریکا در یک مصاحبه گفته که "بر این باور است، صادق قطب‌زاده، وزیر خارجه ایران، عضو کا گ ب است".در مجموعه تاریخ شفاهی کتابخانه جان اف کندی گفتگویی منتشر شده با ویلیام او داگلاس، قاضی سرشناس آمریکایی. داگلاس حدود سی و پنج سال قاضی دادگاه عالی آمریکا بود و با کندی‌ها دوستی خانوادگی داشت.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

چرا دروغ میگید آدم انگلیس بود

کص ننه ی آدم دروغگو

تو روح خودش و تمامي جنايتكاران حكومت وحشي و جنايتكار جمهوري اسهالي تا ابد🤮🤮🤮🤮

رفیق وآدم شیطان بود

رفیق ملکه

چه اصراری دارید قطب زاده رو تطهیر کنید؟

اتفاقا برعکس رفیق همه ، آدم همه

فکر می کنم روایت دوست دخترش از همه جالب تر بود گانگستر! من شانس دیدنش رو از نزدیک داشتم. مسجد جامعه نارمک برای سخنرانی آمده بود. هنگام عبور از کنار من دست بر سرم کشید و لبخندی زد. تصویرش شفاف یادمه. کت و شلوار کرم و کفش و کراوات قهوه ای. خوشتیپ و گیرا

یه وطن فروش خالص

واقعا خیلی با ادبه🤣🤣

فرزند انقلاب جالب ترین مستند بود که سه بار دیدم، و جالب اینجاست که ادم نخواسته جذب شخصیت صادق قطب زاده می شود

persecution mania ..!

رفیق بی کلک خمینی اما اخر سر گذاشتن به کونش ملعون جاکش

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 15. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.