فون در لای ین نام کمیسرهای پیشنهادی کمیسیون اروپایی را اعلام کرد

19/06/1398 01:41 ب.ظ

فون در لای ین نام کمیسرهای پیشنهادی کمیسیون اروپایی را اعلام کرد بیشتر بخوانید🔽

رئیس کمیسیون اروپا نام نامزدهای پست های مهم اروپایی کمیسیون اروپا را معرفی کرد. وی اعلام کرد که کمیسیونی تشکیل داده است که کاملا همگرا است و قصد آن حمایت از اقتصادی است که منافع شهروندان اروپا در آن اولویت دارد.

وی در ساختمان کمیسیون اروپا گفت که نمایندگانی از شمال و جنوب و شرق و غرب اروپا برای نامزدی پست های کمیسیون معرفی شده اند تا «اروپایی داشته باشیم از فرهنگ‌های مختلف که به نقطه مشترک ایمان و اعتقاد دارد.»

رئیس کمیسیون اروپا در جریان سخنرانی معرفی نامزدهای پست‌های اجرایی تاکید کرد که همواره بر برابری جنسیتی تاکید کرده است و به همین دلیل نمایندگانی که معرفی کرده است این موضوع را بین زنان و مردان معرفی شده رعایت می کنند. وی فرانتس تیمرمن، نائب رئیس فعلی کمیسیون را بار دیگر به عنوان معاون اصلی خود در چهار سال آینده معرفی کرد. وی اعلام کرد که تیمرمن پروژه اصلی اروپا، مبارزه با گرم شدن زمین را مدیریت کرد.

ویرجینیوس سینکویلیوس، کمیسر محیط زیست و مبارزه با آلودگی های اقیانوس ها معرفی خواهدشد. وی تنها بیست و هشت سال دارد. سیلوی گولارد، سیاستمدار فرانسوی به عنوان کمیسر بازاریابی و هم چنین بخش دفاعی و فضایی اتحادیه اروپا معرفی شد. سیلوی گولارد که هم حزبی امانوئل ماکرون است تحت تعقیب قضایی قراردارد و رای اعتماد پارلمان به او بعید به نظر می رسد. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

نام «صبحانه وان» ترکیه در فهرست یونسکو درج خواهد شدنام «صبحانه وان» ترکیه برای ثبت در فهرست میراث جهانی ناملموس یونسکو به این سازمان معرفی خواهد شد. - خبرگزاری آناتولی

در فهرست ۱۰۰ نفره «نوآورترین رهبران» آمریکا در مجله فوربز تنها نام یک زن وجود دارد🔺در فهرست ۱۰۰ نفره «نوآورترین رهبران» آمریکا در مجله فوربز تنها نام یک زن وجود دارد ⚡️مجله فوربز، فهرست ۱۰۰ تن از نوآورترین رهبران آمریکا در عرصه کسب و کار را منتشر کرد که تنها یک نفر از آنها، زن است؛ باربارا رنتلر، مدیر عامل فروشگاه های «راس».

نام چند میلیون ایرانی «حسین» و «زینب» است؟+ اینفوگرافینام چند میلیون ایرانی «حسین» و «زینب» است؟ براساس آمارهای سازمان ثبت‌ احوال کشور ، تاکنون سه میلیون و ۶۷۷ هزار و ۲۶۸ شناسنامه به نام « حسین» و یک میلیون و ۱۱۶ هزار و ۳۴۴ شناسنامه نیز به نام «زینب» در کشور صادر شده است.

در هنگام مشکلات و فراز و نشیب‌ها نام عاشورا به ما کمک می‌رساندرئیس جمهور با اشاره به اینکه خداوند حادثه عاشورا و امام حسین(ع) را به عنوان بالاترین نعمت‌ها و عزیزترین روزها به مسلمانان و بلکه جهانیان عنایت کرده است، تأکید کرد: چنین تابلویی از عظمت و شجاعت همانند روز عاشورا در تاریخ بشر وجود ندارد.

ترجیح فرانسه کسب موافقت آمریکاست/ ترامپ می‌خواهد حل و فصل مساله ایران به نام او ثبت شودیک کارشناس مسائل بین‌الملل و برجام گفت: اولویت و ترجیح فرانسه این بود که موافقت آمریکا را اخذ کند تا حداقل هزینه را متحمل شود؛ اما حال که آمریکا (همانطور که پیش‌بینی می‌شد) با این طرح همراهی نکرده، وارد فاز و سناریوهای بعدی شده‌ایم. طبیعتاً، در سناریوهای بعدی لازم است فرانسه و اروپا هزینه بیشتری برای حفظ برجام بپردازند.

روحانی:‌ در هنگام مشکلات و فراز و نشیب‌ها نام "عاشورا" به ما مدد می‌رساند- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimروحانی:‌ در هنگام مشکلات و فراز و نشیب‌ها نام 'عاشورا' به ما مدد می‌رساند خداوند حادثه عاشورا و امام حسین (ع) را بعنوان بالاترین نعمت‌ها و عزیزترین روزها به جهانیان عنایت کرده است چنین تابلویی از عظمت و شجاعت همانند روز عاشورا در تاریخ وجود ندارد

اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، ساعت ۱۲ پنج شنبه به وقت بروکسل، نام نامزدهای پست های اجرایی اتحادیه اروپا، کمیسرها، را معرفی کرد.

وی اعلام کرد که کمیسیونی تشکیل داده است که کاملا همگرا است و قصد آن حمایت از اقتصادی است که منافع شهروندان اروپا در آن اولویت دارد. وی در ساختمان کمیسیون اروپا گفت که نمایندگانی از شمال و جنوب و شرق و غرب اروپا برای نامزدی پست های کمیسیون معرفی شده اند تا «اروپایی داشته باشیم از فرهنگ‌های مختلف که به نقطه مشترک ایمان و اعتقاد دارد.»

رئیس کمیسیون اروپا در جریان سخنرانی معرفی نامزدهای پست‌های اجرایی تاکید کرد که همواره بر برابری جنسیتی تاکید کرده است و به همین دلیل نمایندگانی که معرفی کرده است این موضوع را بین زنان و مردان معرفی شده رعایت می کنند. وی فرانتس تیمرمن، نائب رئیس فعلی کمیسیون را بار دیگر به عنوان معاون اصلی خود در چهار سال آینده معرفی کرد. وی اعلام کرد که تیمرمن پروژه اصلی اروپا، مبارزه با گرم شدن زمین را مدیریت کرد.

ویرجینیوس سینکویلیوس، کمیسر محیط زیست و مبارزه با آلودگی های اقیانوس ها معرفی خواهدشد. وی تنها بیست و هشت سال دارد.

سیلوی گولارد، سیاستمدار فرانسوی به عنوان کمیسر بازاریابی و هم چنین بخش دفاعی و فضایی اتحادیه اروپا معرفی شد. سیلوی گولارد که هم حزبی امانوئل ماکرون است تحت تعقیب قضایی قراردارد و رای اعتماد پارلمان به او بعید به نظر می رسد.

رئیس کمیسیون اروپا، دیدی ریندرز را به عنوان کمیسیر دادگستری و بخش قضای اتحادیه اروپا معرفی کرد. دیدیه ریندرز وزیر پیشین بلژیکی محبوبیت زیادی در کشور خود ندارد و به دلیل عملکرد خود مورد انتقاد رسانه های بلژیکی قراردارد.

دوبراوکا شویوتسا، از کرواسی به عنوان کمیسر دموکراسی و گسترش آن در اروپا معرفی شد.

فون در لای ین اعلام کرد که کمییسیون تحت نظر او کمیسیونی کاملا «ژئوپلتیکیک» خواهد بود.

فون در لای ین که به زودی کار خود را به عنوان رئیس کمیسون اروپا آغاز می‌کند، نخستین زنی است که به این مقام می‌رسد. از مجموع ۲۶ نفری که او برای تشکیل کمیسیون تحت ریاست خود به پارلمان اروپا معرفی کرده، ۱۳ نفر زن و ۱۴ نفر مرد هستند. به جز بریتانیا که قرار است به زودی از اتحادیه اروپا خارج می‌شود، هر کشور عضو اتحادیه یک نماینده در ترکیب کمیسیون دارد.

کمیسرهای کمیسیون فعلی اتحادیه اروپا را ۱۹ مرد و تنها ۹ زن تشکیل می دهند.

کمیسیون اروپا بال اجرایی اتحادیه است. می توان اورسولا فون در لای ین را بنوعی رئیس دولت اتحادیه اروپا نامید. ترکیب مورد نظر رئیس کمیسیون باید مورد تائید اعضای پارلمان اروپا نیزقرارگیرد. پارلمان اروپا از ۳۰ سپتامبر تا هشتم اکتبر، به مدت یک هفته جلسات رای اعتماد به کمیسرهای پیشنهادی را برگزارخواهدکرد. بعید به نظر می رسد که تمام اعضای پیشنهادی خانم فون در لای ین رای اعتماد کسب کنند. از جمله نمایندگان مجارستان، رومانی و فرانسه که پرونده های تعقیب قضایی آنها باز است.

در میان کمیسرهای پیشنهادی می توان به یوهانس هان از اتریش، ماریا گابریل از بلغارستان، ژوزپ بورل از اسپانیا، پائولو جنتیلونی از ایتالیا، و مارگاریتس اسکیناس از یونان اشاره کرد.